reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

Ożesz ty! A ja mam Haucka, na szczęście nie tego z art.:szok:Ani ten ze złej części ani ten z pochwalnej.
Jakby przebadali te chińskie wózki to by im tablica Mendelejewa wyszła.
Strach się bać.

Z tych dobrych wózków podoba mi się Peg Perego Pliko lite , choć budkę ma jakąś lichą tzn za krótką

Do Stokka bałabym się dziecko włożyć, mam opory psychiczne
xploryComplete.jpg
.

kinnia- to ten Britax?

Pliko jest bardzo fajny ale troche maly kosz ma jakis taki lichy , a do tego Stokka tez bym dziecka nie wsadzila kurde moj klocek 11 kilo w takim wozku ejj...
ja kupilam ostanio Wózek Spacerowy FLASH CONECO 2008/2009 + GRATISY (520457217) - Aukcje internetowe Allegro i bardzo sobie go chwale :-)

reklama
No wlasnie ja tez pisalam wczesniej ze tego Stokka bym nawet za 100 zl nie kupila ;-) Ale widzialam ,chodza z takimi wozkami
Ten Stokk to paskudny :tak:

kinnia- to ten Britax?
Wkleiłam pod jedną z wypowiedzi takie niebieskie zdjęcie. Taki właśnie dostałam od ojca. Przywiózł go od znajomego. Kupił go dla swojego wnuka (stąd kolor niebieski :-)), ale córka miała już inny model, który bardziej jej się podobał. Mój ojciec odkupił go za połowę ceny :szok:
Będzie jako wersja na wypady do sklepu i lekarza. Mamy tak mały samochód, ze tylko pseudoparasolka tam wejdzie ;-)

No wlasnie ja tez pisalam wczesniej ze tego Stokka bym nawet za 100 zl nie kupila ;-) Ale widzialam ,chodza z takimi wozkami:tak:
mojej sąsiadki synowa przyjeżdza z takim wózkiem.
To powinno być karalne. w śpiworku dziecko ma rączkę między nogami i nie może się ruszać swobodnie... i do tego to wózek dla jakiś maleństw... szok.
Poza szpanem nic więcej. Gdyby mi zapłacili, to bym Szymona w tym nie woziła

matko ten wozek na zdjeciu jest tragiczny ja bym go za rzadne skarby nie kupila

anusiac ale ja widzialam bartatine i powiem ci ze wozek jest swietny lekki w prowadzeniu i ogolnie chcialam sprzedac ten swoj i kupic ten ale w przyszlosci na drugie bobo

Fakt, koszmarny wózek. My w sprawie spacerówki daliśmy d..., bo na szybko kupiliśmy pierwszy z brzegu - baby design verso. Koszmar totalny, myślalam, że się potnę, jak potem znalazłam na bb zdjęcie fajnej spacerówki za trochę ponad dwie stówy. Wiadomo, jak się człowiek śpieszy... itd

Serio? Ja po namyśle stwierdziłam, że interes nie bardzo, bo raz - daliśmy prawie pięć stów, dwa - jakieś niespasowane okrycie i folia przeciwdeszczowa (nie wiem jak się to fachowo nazywa). Kiedyś na spacerze spotkalismy kumpla, pierwsze jego słowa "O, widzę, że też kupiliście ten beznadziejny wózek" :-D

anusiac ale ja widzialam bartatine i powiem ci ze wozek jest swietny lekki w prowadzeniu i ogolnie chcialam sprzedac ten swoj i kupic ten ale w przyszlosci na drugie bobo

Kamilka, ja też jestem nim zachwycona...kupiliśmy go od razu z fotelikiem deltim, który montuje się na stelażu wóżka i jak tak patrzyłam na foteliki moich koleżanek, to nasz wydawał mi się strasznie duży, szeroki, taki brzydki... np. taki podobał mi się o wiele bardziej... ale teraz kiedy Mati musi być ubrany w kombinezon, to super się wkomponowuje w deltima...:tak: więc naprawdę polecam wszystkim ten wózeczek...jedynym brakiem są skrętne koła, ale jakoś nie bardzo to odczuwałam

reklama
no w moim tez jest duzy fotelik az sie dziwialam jak widzialam fotelik moej znajomej bo w moim brzdac tonal a teraz jak jest kombinezon to jeszcze sie miesci choc wiadomo juz coraz ciasniej ale miesci a ich fotelik jest dawno za maly.. i tak mysle ze sprzedam ten i kupie ten twoj tylko jakis sentyment mi sie wlaczyl do tego wozka i troche mi szkoda.. aha i powiem ci ze w moim pierwsze kola sa skretne a wcale ich nie uzywam.. tzn sa caly czas na blokadzie

Do góry