reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

reklama
Beata, ja mam praktycznie identyczny tylko z przekładaną rączką. Jestem bardzo zadowolona, jest lekki i wygodny. Ale spotkałam się też z negatywnymi opiniami na temat tych wózków więc najlepiej obejrzeć sobie na własne oczy w sklepie.

Beata a ja mam tez taki wozek choc pod inna nzawa,ktory kupilam mojej pierworodnej corci i jest calkowicie na chodzie do tej pory,czyli prawie 3 lata.dla mnie jedynym mankamentem jest ze nie da sie zdjac budki do prania,ale to w wieszosci wozkow.
Wybor trudny bo wiadomo,spacerowka a parasolka to jest znaczna roznica.

Ja posiadam parasolkę, ale nie sprawdza mi się teraz bo jak wychodzę z dwójką dzieci i jedno trzymam za rękę to parasolka mi ucieka we wszystkie strony. Super się sprawdzala przy pierwszym dziecku, ale teraz niebardzo. Jak wam się prowadzą te wózeczki? Da się nimi pokierować jedną ręką?
Dzięki za takie szybkie odpowiedzi:-)

No wlasnie chyba pisala Migotka ze taki ma wozek i jest zadowolona,mi tez wydaje sie byc parktyczniejszy dzieki tej przekladanej raczce,zreszta jak juz masz drugie dziecko to sama wiesz jka moze to ulatwic gdy jest slonce lub wiatr a tak to myk i juz wozek prowadzi sie zdrugiej strony :-)
A w jakim wieku sa twoje szkrabki?

Mnie też nęci ta rączka przekładana, bo to wygoda, ale z drugiej strony tamten ma większe koła.
Ja mam dwóch chłopców jeden za 3 miesiące skończy 3 lata drugi ma rok. I jeszcze jedno, ja często jeżdzę z taką dostawka do wózkadla starszego dziecka i chyba do BABY DREAMS jest wygodniejszy do przypięcia tej dostawki. Kurcze sama już nie wiem. Dlaczego nikt nie może stworzyć wózka który miałby wszystki najlepsze rozwiązania?:)

Cześć!

Chciałabym się dowiedzieć jakie wózki z przekładaną rączką polecacie drogie mamy. Wiem jedynie o "baby dreams smart", "baby design verso", "deltim voyager", "deltim panda".Czy te są sprawdzone? I proszę o jeszcze jakieś Wasze typy.
Mam jeszcze zapytanie o wózek Graco Cleo. Co to za stwór? Ma ostatnio promocyjną cenę. Aczkolwiek nie ma przekładanej rączki.. A to chyba przydatna sprawa?
Pozdrawiam

reklama
baby design verso

Ja mam, ale nie jestem zadowolona. Kilka postów wcześniej pisałam na ten temat, któraś z mam (sorry, nie pamietam która) z kolei bardzo go sobie chwali. Więc różnie bywa, najlepiej pojeździj sobie trochę po sklepie

nie ma przekładanej rączki.. A to chyba przydatna sprawa?

Przydatna w razie wiatru lub slońca, można tylko myk myk myk rączkę przełożyć i nie trzeba np wózka ciągnąć tyłem. Ja uparłam się na taki, bo jak Amelka była mniejsza chciałam ją cały czas mieć na oku. Potem żałowałam, bo zazwyczaj rączkę i tak miałam za budą

Do góry