reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
Kathy - mam bardzo podobny, tylko baby design verso. Też ma przekładaną rączkę i w ogóle wszystko bardzo podobne. Jestem z niego zadowolona.

kwiateczek ja mam podobny wozek w tym stylu ja nie zapinam malego w kombinezonie kocy itd on sobie jest w pozycji polezacej raczej sie nie zsuwa bo nie ma jak w calym ubraniu zakladam tez zewnetrzna ta oslone na nogi ;-)

kathy fajny mi sie podoba ale moje pieniadze na spacerwke sie obnizyly :baffled: kupuje spacerowke chyba ze sprzadam wiosna ten i bede miala kase ..... po nowym roku czeka na zakup fotelika i musze jakos wyposrodkowac to wszystko jak kupie drogi wozek bede musiala kupic najtanszy fotelik a tego nie chce

Wiktoria dokładnie to jest narazie taka myśl do rozważenia teraz bedzie wydatek w postaci wiekszego fotelika a mój wybór padł na maxi cosi co wiadomo tanie niesą:no:Ale jednak dobre i na 4 lata co najmniej wiec koszt się rozłoży.A kupno spacerówki narazie ewentualnie odkładam ale opinie chciałam znac .
Panno Migotko podaj link do tej verso i cene;-)

Hihi, no właśnie już miałam podać ten sam link. Na allegro zapłaciłam za niego tyle samo. Jest kilka minusów tego wózka, ale pewnie żaden wózek nie jest idealny.

Kathy fajny ten wozek.ja jestem zla na nasz bo nie moge go teraz uzyc.moze za kilka mies:angry::angry:a teraz jest zimno i bylby ok:angry:
Wiki jak sie przyjzysz dokladnie to zapiecie w kroku jest tak daleko.przy kostkach:angry:kiedy on jest w pozycji siedzacej zsuwa sie bo ma za duzo miejsca i siedzi tak jak my na-nie wiem na sofie tylko nizej:dry:jego kregoslup jest tak )i glowka przy klatce piers.:angry:a on nie chce byc na wpollezac tylko chce siedziec:dry:i wszystko widziec:tak:a ta pozycja jest obecnie w tym wozku nie mozliwa:no:jest za duzy:angry:a latem przydalaby sie wozek lzejszy i cinszy:angry:i co z tym.prawie nie uzywany:no:

Kathy ty szukasz spacerowki? Kupilas taki wozio drogi i ze spacerowka chyba tez i nie pasuje juz?

Ja mam taka spacerowke ,tego typu jak powyzej tylko ze bez przekladanej raczki,kupiony dla Vanesski na 6 miesiecy gdy miala i do tej pory wozek na chodzie a przeszedl wiele ,oj wiele i nic sie nie popsolo jak narazie. Juz kiedys pisalam ze takie tacki dla dziecka sa bardzo przydatne :-)

reklama
Kathy, wózek wizualnie mi się baardzo podoba:-).
Za dwa tygodnie wyciągam swój ukochany wózek I coo spacerówkę i będę ją przechowywać w aucie:-), ot znalazłam sobie rozwiązanie na nie znoszenie z 3 piętra wózka. Autko dopiero się rejestruje więc dlatego muszę czekać. Wtedy zejdę z małą włożę ją na chwilę do fotelika( mam nadzieję że już nowego;-)) rozłożę wózek i myk na spacer. Chicco zostanie w domku na szybkie wypady po bułki:-).
I co jestem Mariolka Krejzolka:confused::rofl2:, ale jaka wygoda:-)

Do góry