Kinia mama smoka
Fanka BB :)
No coś ty.. w życiu :-) ja spacerówkę mam wybraną (łącznie z kolorem), zatwierdzoną przez "wszystkich świętych" i tylko czekamy do wiosny.Chcesz kupic wozek z tego linka co wkleilas??
Ja kiedyś tego orbita widziałam w jakiejś "plotkarskiej" gazecie. Zastanawiałam się co to za brzydactwo. No i znalazłam buszując po necie.
Chciałam go pokazać "szerszemu gronu" i zapytać się o zdanie.
iwonka wizulanie wózki są super.
ten peg perego to mi koleżanka mówiła, że jakiś taki mało wytrzymały i delikatny jest.
kiedyś była rozmowa o chicco (nie wiem czy tutaj czy na innym wątku wózkowym.) dziewczyna prosiła o radę: chicco czy maclaren. wygrał maclaren, ale nie pamiętam co z tym chicco było. ja mówiłam tylko, że chicco jakoś dziwnie trzeszczą. co mijam mamę z jakiś "warkulcem" to zawsze jest chicco.
tutaj po osiedlu śmiga kobieta z wózkiem podobnym do peg perego. ma tylko troszkę większe koła i taki śmieszny podnóżek z tyłu do podbijania wózka do góry. koła chodzą bezgłośnie i nawet fajnie wygląda (ja nie bardzo lubię dwóch rączek i pewnie dlatego u mnie odpada). a i siedziko spore. jak ją kiedys minę to zerknę co to takiego :-)
P.S. mam szopek na 120 stronie zamieściła linki do dyskusji na temat wózków
Ostatnia edycja: