reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

Chcesz kupic wozek z tego linka co wkleilas??
No coś ty.. w życiu :-) ja spacerówkę mam wybraną (łącznie z kolorem), zatwierdzoną przez "wszystkich świętych" i tylko czekamy do wiosny.

Ja kiedyś tego orbita widziałam w jakiejś "plotkarskiej" gazecie. Zastanawiałam się co to za brzydactwo. No i znalazłam buszując po necie.
Chciałam go pokazać "szerszemu gronu" i zapytać się o zdanie.

iwonka wizulanie wózki są super.
ten peg perego to mi koleżanka mówiła, że jakiś taki mało wytrzymały i delikatny jest.
kiedyś była rozmowa o chicco (nie wiem czy tutaj czy na innym wątku wózkowym.) dziewczyna prosiła o radę: chicco czy maclaren. wygrał maclaren, ale nie pamiętam co z tym chicco było. ja mówiłam tylko, że chicco jakoś dziwnie trzeszczą. co mijam mamę z jakiś "warkulcem" to zawsze jest chicco.
tutaj po osiedlu śmiga kobieta z wózkiem podobnym do peg perego. ma tylko troszkę większe koła i taki śmieszny podnóżek z tyłu do podbijania wózka do góry. koła chodzą bezgłośnie i nawet fajnie wygląda (ja nie bardzo lubię dwóch rączek i pewnie dlatego u mnie odpada). a i siedziko spore. jak ją kiedys minę to zerknę co to takiego :-)

P.S. mam szopek na 120 stronie zamieściła linki do dyskusji na temat wózków

Ostatnia edycja:
reklama
Lubię wózki w nowoczesnej stylistyce ale i Orbit i Bugaboo są beznadziejne.
Pierwszy z nich to już jak dla mnie całkowita porażka, jakby w tym holiłudzie ostry kryzys panował, wózek z przydziału na kartki. Za komuny też wszyscy mieli takie same kolumbryny... Ostatnio to mi się rzuciło, ze tylko Salma Hayek miała Graco, a reszta Orbit. Tak sie spinaja, zeby tej samej kiecki inna nie miała a takim samym wózkiem się nie wstydzą jeździć( a ta mnogość kolorów czarny i bordowy , aż sie w głowie kręci).
Zreszta to samo z Maclarenami.

Zdziwiłam sie przegladajac kiedyś ebuy, że takie czętochowsko-chińskie wózki tak drogo tam chodzą :szok:

Podoba mi się ten , ale ja sobie tak tylko teoretyzuje, bo wózka na razie nie kupuje. Z wygladu takze Graco Mosaic ale ponoć koszmarna amortyzacja.

Iwonka, Kinia, ja mam Peg Perego i uważam, że jest ok. Łatwo się składa, rozkłada, Mikołaj nim jeździ na wyjazdach (do niedawna wpinany w foteliku samochodowym, teraz bez). Wózek kupowałam u znajomych w sklepie, polecono mi go jako dobry wózeczek, i jak dotąd jestem zadowolona. u mnie to ma być z założenia drugi wózek.

hi Ola
z tym Peg Perego to ja nie wiem do końca. Aga (moja koleżanka) strasznie się skarżyła. może trafiła na jakiś wybrakowany egzemplarz. :-)
ja, jak wspomniałam mam swoje typy :-) dzięki Oli zdecydowałam się na emmaljungę scooter. czekamy tylko do wiosny.

Ja tez nie przepadam za dwoma raczkami w wozku ale chce miec taka parasolke na wypady.Taka spacerowke zwykla mam z tacka dla dziecka i doroslych ,to jeszcze wozek po Vanessce :-)

Moja kuzynka z Chicco miała taki

chicco.JPG
lub taki ORYGINALNY WOZEK CHICCO CT 0.6 LIGHT FUEGO !!! (512821320) - Aukcje internetowe Allegro
wyglądał jak spacerówka dla lalek.
ale na aukcjach widziałam i większe modele, więc zawsze można coś wybrać.

Ola my mamy też drugi wózek do samochodu.
Mój tata przywiózł nam taki wózek
king.jpg king_1.jpg
wiedział, że mi się podobają (tylko ja myślałam raczej o czerwonym)
no, ale była "jakaś okazja". a koleżanka mi powiedziała, że czerwonych jest pełno i taki może szybciej (kiedyś tam oczywiście) pójdzie:-)

Ja tez nie przepadam za dwoma raczkami w wozku ale chce miec taka parasolke na wypady.Taka spacerowke zwykla mam z tacka dla dziecka i doroslych ,to jeszcze wozek po Vanessce :-)
rozumiem cię doskonale. jak na wypady to i chicco będzie dobre.
my chcemy małą zabierać na zakupy. do tej pory zawsze któraś babcia siedziała z dzieckiem (upchnąć stelaż do samochodu to był problem). zastanawialiśmy się czy kupić mały wózek do samochodu czy nosidło ergo. tata problem rozwiązał ;-)

reklama
Do góry