reklama
a ja mam Chicco ponee xs jest dla mnie rewelacyjny bo lekki 5,5kg Zosia się w nim spokojnie mieści i prowadzi się jak to moja koleżanka określiła wózek w markecie,a mój mąż mówi że to resorak. Najważniejsze jest to że na 3 piętro śmigam z nim i z Zosią bez wysiłku.
Oczywiście w domu jest nasz I coo Haucka ale on w poruwnaniu z Chicco jest mega ciężki, a poza tym nic mu nie można zarzucić;-).
poniżej link do Chicco
Wózek Chicco CT 0.3 Ponee XS: Sklep Internetowy Baby Fant
Oczywiście w domu jest nasz I coo Haucka ale on w poruwnaniu z Chicco jest mega ciężki, a poza tym nic mu nie można zarzucić;-).
poniżej link do Chicco
Wózek Chicco CT 0.3 Ponee XS: Sklep Internetowy Baby Fant
..aenye
Mama grudniowa'06
szopek, sorry, wejrzalam w allegro i to jest taki model:
Bebe Confort - laska Allegro Plus (493248096) - Aukcje internetowe Allegro
no ale patent ten sam chyba. ten byc moze jest juz po prostu mocno zuzyty, bo oparcie w ogole nie jest juz twarde, tylko tak jak mowie, material sie okrutnie wyrobil i tak miekki jest, ze rozne twarde elementy przebijaja od spodu.
ale ja nawet od nowosci go nie lubilam ;-)
ja tak czy siak polecam wam naprawde kupowac taki wozek, jaki sie wam najbardziej podoba wizualnie, o ile to dla was wazne. kazda wade mozna pokochac, jak sie podoba reszta :-)
i tylko nie stawialabym na male kolka, bo niewygodne bardzo, nawet ze skretnym patentem - to juz w ogole, jak wpadnie w dziure to na amen.
ja tym chicco nie bylam zachwycona w sumie, ale byl tani, a ja potrzebowalam koniecznie cos czterokolowego i rozkladajacego sie na wakacje. i blogoslawie dzien, kiedy go ujrzalam na allegro ;-) a plusem jest tez wielki kosz na zakupy![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Bebe Confort - laska Allegro Plus (493248096) - Aukcje internetowe Allegro
no ale patent ten sam chyba. ten byc moze jest juz po prostu mocno zuzyty, bo oparcie w ogole nie jest juz twarde, tylko tak jak mowie, material sie okrutnie wyrobil i tak miekki jest, ze rozne twarde elementy przebijaja od spodu.
ale ja nawet od nowosci go nie lubilam ;-)
ja tak czy siak polecam wam naprawde kupowac taki wozek, jaki sie wam najbardziej podoba wizualnie, o ile to dla was wazne. kazda wade mozna pokochac, jak sie podoba reszta :-)
i tylko nie stawialabym na male kolka, bo niewygodne bardzo, nawet ze skretnym patentem - to juz w ogole, jak wpadnie w dziure to na amen.
ja tym chicco nie bylam zachwycona w sumie, ale byl tani, a ja potrzebowalam koniecznie cos czterokolowego i rozkladajacego sie na wakacje. i blogoslawie dzien, kiedy go ujrzalam na allegro ;-) a plusem jest tez wielki kosz na zakupy
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
jade
Zadomowiona(y)
Hej co myślicie o Maclarenie
FAMILY SHOP - W
FAMILY SHOP - W
jade
Zadomowiona(y)
Maclaren QUEST SPORT 2008 + ŚPIWOREK GRATIS !!! (465915897) - Aukcje internetowe Allegro
kurcze naprodukowalam się a tu mi maila urwalo
to myślicie o tym wózku?
kupilam dziś chicco liteway i sama jużnie wiem, tzn zaplacilam ale jutro mam odebrać to jeszcze mogę zmienić zdanie, ten maclaren jest lżejszy i szerszy, chicco ma tylko 31cm siedzisko i 1,5 kilo więcej, najbardziej chodzi mi o siedzisko bo adaś malym dzieckiem nie jest, tylko znowu ten chicco ma solidniejsze oparcie
pomóżcie bo już na prawdę siedzę i myślę
a jadę w środę do polski sama muszę mieć coś lekkiego żebym mogla latwo zlożyć
kurcze naprodukowalam się a tu mi maila urwalo
to myślicie o tym wózku?
kupilam dziś chicco liteway i sama jużnie wiem, tzn zaplacilam ale jutro mam odebrać to jeszcze mogę zmienić zdanie, ten maclaren jest lżejszy i szerszy, chicco ma tylko 31cm siedzisko i 1,5 kilo więcej, najbardziej chodzi mi o siedzisko bo adaś malym dzieckiem nie jest, tylko znowu ten chicco ma solidniejsze oparcie
pomóżcie bo już na prawdę siedzę i myślę
a jadę w środę do polski sama muszę mieć coś lekkiego żebym mogla latwo zlożyć
jade
Zadomowiona(y)
dzięki jak masz jakieś przemyślenia to napisz
mm81
Majowe mamy'08
Jade mi bardzo podoba sie chicco lite way i jak probowalam w sklepie to fajnie sie nim jezdzi.Ale z tego co slysze dziecku moze byc w nim troche ciasno bo szerokosc siedziska przecietna.
Maclarenow bardzo duzo jezdzi po Warszawie, ale nie wiem nic wiecej na ich temat poza tym ,ze sa drozsze od chicco.Chyba sie nie rozklada oparcie do pozycji lezacej a w lite way jest taka opcja.Jesli Ci na tym nie zalezy to wez maclarena bo szerszy i lzejszy.
Raczej nic nie pomoglam bo za bardzo w temat wozkow jeszcze sie nie wciagnelam.Dopiero na wiosne cos bede kupowac.
Maclarenow bardzo duzo jezdzi po Warszawie, ale nie wiem nic wiecej na ich temat poza tym ,ze sa drozsze od chicco.Chyba sie nie rozklada oparcie do pozycji lezacej a w lite way jest taka opcja.Jesli Ci na tym nie zalezy to wez maclarena bo szerszy i lzejszy.
Raczej nic nie pomoglam bo za bardzo w temat wozkow jeszcze sie nie wciagnelam.Dopiero na wiosne cos bede kupowac.
szopek
Mama Kniazia Burubara
Jade- chicco nie widziałam na żywo.
Ja bym wybrała Maclarena , ale tylko dlatego, ze mam wrażenie, ze jest porządniejszy i przerażają mnie pojedyncze kółka w chicco.
Ja jeśli nic innego mi sie nie rzuci na oczy i finanse mi na to pozwolą to kupię na lato Maclarena techno, oparcie składa sie na płasko, podnóżek podnosi...
Poczytaj sobie to co ci zalinkowałam, na pewno coś ci rozjaśni, albo już całkiem pomiesza, coś na pewno:;-)
porównanie Questa do litewey'a nawet z foto: Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Maclaren Quest Sport 2008 (czarno-czerwony) - Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Ja bym wybrała Maclarena , ale tylko dlatego, ze mam wrażenie, ze jest porządniejszy i przerażają mnie pojedyncze kółka w chicco.
Ja jeśli nic innego mi sie nie rzuci na oczy i finanse mi na to pozwolą to kupię na lato Maclarena techno, oparcie składa sie na płasko, podnóżek podnosi...
Poczytaj sobie to co ci zalinkowałam, na pewno coś ci rozjaśni, albo już całkiem pomiesza, coś na pewno:;-)
porównanie Questa do litewey'a nawet z foto: Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Maclaren Quest Sport 2008 (czarno-czerwony) - Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Ostatnia edycja:
reklama
Ja też słyszałam, że Maclaren to jedna z porządniejszych spacerówek.
Ja nie mam przekonania do podwójnych rączek i pewnie dlatego nie zdecyduję się na nią.
Jak idę na spacer i mijam dziecko w wózku Chicco to ma wrażenie, że on strasznie trzeszczy i skrzypi. Przy Maclarenie nie ma tego efektu.
Ja nie mam przekonania do podwójnych rączek i pewnie dlatego nie zdecyduję się na nią.
Jak idę na spacer i mijam dziecko w wózku Chicco to ma wrażenie, że on strasznie trzeszczy i skrzypi. Przy Maclarenie nie ma tego efektu.