reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

No własnie Iwonka bo u mnie nie ma opcji rozkładania na płasko a z gondoli mi juz wyrasta:szok:Ale jakoś chyba sie przemęczymy bo wolę jej kupic lepszy fotelik .a na speediego bym się nie zamieniła z nikim jest oki.
Tyle,że teraz jak wariatka szukam do niego barierki i tu apel-prośba laski:JABYŚCIE GDZIEŚ WIDZIAŁY LUB WIEDZIAŁAY,GDZIE KUPIC NAPISZCIE MI!!!!CO?
potrzebuje bo tak jakoś pewnie sie przyda -mała bedzie miała za co sie zlapać .I pokrowca teraz na nózki szukam uniwersalnego Jak zwykle nic na allegro nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Bo zimno sie okropinie zrobiło mam spiwór ale jednak od wiatru taki pokrowiec osłoni.
Apeluje o pomoc -wiem ,że moge na was liczyć !Może koleż:dry:anki mają:dry:

reklama
dzieki aniusia normalnie ja nic nie mogłam znaleźć bo szukałam w "akcesoria do wózków":zawstydzona/y::tak:Fajnie zamówie pewnie czarna ale jeszce przykrycie na nózki to jest problem znaleźć:szok:Jak wczesnie widzaiłam było taki uniwersalne to gapa nie wzięłam a teraz jak chcę to ni ma:angry::angry::dry:

Wizualnie strasznie kanciasty kojarzy mi sie z kosmosem nie wiem dlaczego Ta spacerówka jakos tak przesunieta No ale pewnie niedługo i u nas beda jeżdzić takie wózki moze sa fajne i pewnie lekkie

dziwnie wygląda i w spacerowce wydaje się strasznie mało miejsca, ale musiałabym na zywo zobaczyć aby powiedzieć cos więcej

ten fotelik samochodowy co jest na końcu można przyczepić do stelaża.
wygląda to dość kosmicznie.
jak dla mnie to ten wózek wygląda dziwnie... a ponoć jeżdżą nim dzieci jakiś gwiazd..:szok:

No mi sie nie podoba tak samo jak i te wozki firmy Stokke nawet jakby kosztowaly 100zl to bym nie kupila.

Ja teraz tez wlasnie siedze caly dzien na allergo i przegladam wozki,chce kupic spacerowke.Sprzedam obecny i odrazu kupuje drugi tylko nie wiem co mam wybrac,a mam 3 typy:

Coneco Solar tu mi sie podoba ogolnie wyglad,folia na podnozku tez jest plusem no i na zywo go macalam juz.

CHICCO fajny ale nie wiem ile ma szerokosc i wysokosc siedziska,oparcia(musze po szukac)

Peg Perego Pliko3 tu sa dla mnie super kolorki do wyboru,tylko cena najwieksza. :-( ale mnie sie podoba .

Ten wozek podobny jest do Peg perego,oko na nim zawiesilam,choc kolory nie za bardzo sa dla mnie w ofercie:sorry2:

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry