reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Dzięki dziewczyny
pojadę i popróbuję go jeszcze w tych wózkach
mi się też bardziej podoba maclaren techno ale on już ma prawie 8 kilo, ja chcę leciutki
ja mam quinny i gdybym wiedziala jak to w praktyce wygląda to nigdy bym tak ciężkiego cholerstwa nie kupila i jeszcze za tyle kasy, mój mnie teraz przeklina ale cóż kobieta w ciązy ma nastroje

reklama
Hej kupilam maclarena, jak przywiozlam do domu to oczywiście stwierdzilam że chicco bylby lepszy, ale już zalatwione. zobaczymy jak się prawdzi. troszkę oparcie takie jakby malo stabilne jakby mialo niedlugo pęknąć, ale mam nadzieję, że to moje wrażenie. ważne że tylko 5.5kg. rozklada się do pozycji pólleżącej więc myślę, że wystarczy. dzięki za rady. a i zaplacilam o prawię 100zl taniej, nie wiem czy się rypnęly

Maclarena Questa Sport, nie jest zly, niestety nie można dostać wózka z wszystkim co by się chcialo, jak jeden ma coś to drugi ma inn a zaletę

Wiem coś o tym :-)
Nie przejmuj się swoimi odczuciami odnośnie zakupu: ja zawsze tak mam. Jak mam za duży wybór i coś kupię, to potem mam zawsze myślę, że jednak ta druga rzecz by była lepsza:-)

dziś w tym szpitalu pierwszy raz wypróbowalam nowy wózek i wiecie czekalam 2 razy po 15 min na windę i się wkurzylam za 3 razem i wzięlam wózek z malym i po schodach, super leciutko, od razu lepiej z tamtym ciężkim to nawet w miejscu samego wózka nie moglam unieść:-)

reklama
Ja mam Leona DSCF4298.JPG
DSCF4299.JPG
Jesli chodzi o spacerowke to pasek miedzynogami ma za nisko jeszcze:wściekła/y:

Do góry