reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
iwonka bardzo fajny napisze i sie dowiem, ale narazie mam jeszcze czas wiec moge sie podowiadywac pozatym przejade sie jeszcze do sklepu u mnie i poogladam tak zawsze mozna dziecko wlozyc i zobaczyc co i jak :-) ale dziekuje wszystkim za pomoc.

rozważałam kiedyś zakup TWIST'a i na tym właśnie forum przeczytałam o kilku przypadkach blokowania się kółek

Witam
U mnie wygrała jasna wersja Emmaljungi Scooter :-)
W domu powiedzieli, że brązowa jest bardziej praktyczna, ale jasna weselsza. Mama dodała także, że biorąc pod uwagę moją dbałość o rzeczy to na pewno po 2 latach będzie wyglądała jak nowa. Mam teraz jasny wózek i oprócz rys na ramie (zamontowałam uniwersalną parasolkę :crazy:) nie ma innych uszkodzeń, ani plam.

zastanawiam się też nad jakąś parasolką do samochodu. coś na zakupy i do lekarza.

szopek, nie polecam, to baby confort chyba viva. ale zle sie prowadzi, ma otwarde i niewygodne oparcie, jakies dziwne elementy kluja w plecki i trzeba wykladac kocem. a raczka tez nie teges, jakis cienki palak otulony cienka gabeczka, co 'jezdzi' w rekach.
ja pozyczam do balkonowania mojego dziecia od szwagierki-sasiadki, co jej cora juz wyrosla z wozka.

i polecam swoj wozek, tani, a mega lux - CHICCO WÓZEK CT 0.4 WERSJA ZIMOWA + BARIERKA!!! (492287867) - Aukcje internetowe Allegro

dodam, ze ja kupilam po 330 w tym samym sklepie :eek:

tylko nieco ciezki, jak ktos chce go po pietrach nosic to nie bardzo, ale prowadzi sie rewelacyjnie, ma szerokie siedzisko, rozklada sie na plasko (pliz, nie kupujcie takich, co sie nie rozkladaja na plasko, ja kupilam, bo chcialam miec ladny i modny i stracilam tylko kase, chociaz dalej lubie nim smignac z moim starszym :-))
no i ma wszystkie potrzebne akcesoria, uchwyt na butelke, barierke, swietny spiworek, 'podglowek' mozna bez problemu prac w pralce, okienko w budce, odpinane elementy, rewelacyjna tez folia p/deszcz. .. naprawde polecam :-) a kolka radza sobie nawet z wiekszymi wertepami, ja nim jezdzilam i po lesie na grzybobraniu, i po polu z owsem nawet :-) :-D

..aenye to mnie zmartwiłaś:-(. Co prawda, nie rozpoznałam na fotce Babe confort'a ale model viva strasznie mi się podobał i był moim faworytem.Zresztą mam parasolkę do wózka z tej firmy i jest świetna, nie raz na spacerze widziałam jak mamy siłują się z wiatrem, słońcem i własnym rozumem myślącą parasolką.Parasolka jest świetna wiec awansem wszystko z tej firmy też:confused:.Myślałam, ze rączka się łączy, tak mi jakoś wyglądało na zdjęciu, ze jest cała tylko wygięta.
Szkoda , szkoda :-:)-:)-(. Zobacz załącznik 103059
http://www.mulan.pl/product_info.php?products_id=485

Kiedyś wklejałam fotkę innego mojego faworyta Mamas & Papas Ziko Frankie , ale też ma rożne opinię ( z przewagą złych).
Zobacz załącznik 103060

Bo ja na przyszłość właśnie takiego szukam. Czyli typowej parasolki, bo wygodna spacerówkę ( na dalekie trasy)mam. Co prawda po zamontowaniu siedziska zamiast gondoli, wychodzą mi gały na wierzch kiedy go znoszę, ale chyba już wnosić/znosić go nie będę. Jakos chińsko/częstochowskie cuda stały na dole (w klatce schodowej) przez lata i nikt ich nie zakosił.

reklama
KINNA zycze powodzenia ,oby ci sie udalo utrzymac w takiej czystosci wozek gdy dziecko bedzie juz starsze i samo pilo,samo jadlo i z piaskownicy piasek czy bloto na butach mialo czy brudne rece po zabawie szczegolnie przy jasnym wozku,bo chyba nie zabronisz dziecku na te wyzej wymienione rzeczy zeby wozka nie pobrudzic.Teraz pewnie ze masz czysty,bo czym ma ci kto go ubrudzic. Pewnie ze o kazdy wozek mozna zadbac....ale ile to zachodu i ciagle prac .Czyli ty kupujesz 3 wozki jeszcze?
Aenye ladne te Chicco :-)

Ostatnia edycja:
Do góry