szopek, nie polecam, to baby confort chyba viva. ale zle sie prowadzi, ma otwarde i niewygodne oparcie, jakies dziwne elementy kluja w plecki i trzeba wykladac kocem. a raczka tez nie teges, jakis cienki palak otulony cienka gabeczka, co 'jezdzi' w rekach.
ja pozyczam do balkonowania mojego dziecia od szwagierki-sasiadki, co jej cora juz wyrosla z wozka.
i polecam swoj wozek, tani, a mega lux -
CHICCO WÓZEK CT 0.4 WERSJA ZIMOWA + BARIERKA!!! (492287867) - Aukcje internetowe Allegro
dodam, ze ja kupilam po 330 w tym samym sklepie
tylko nieco ciezki, jak ktos chce go po pietrach nosic to nie bardzo, ale prowadzi sie rewelacyjnie, ma szerokie siedzisko, rozklada sie na plasko (pliz, nie kupujcie takich, co sie nie rozkladaja na plasko, ja kupilam, bo chcialam miec ladny i modny i stracilam tylko kase, chociaz dalej lubie nim smignac z moim starszym :-))
no i ma wszystkie potrzebne akcesoria, uchwyt na butelke, barierke, swietny spiworek, 'podglowek' mozna bez problemu prac w pralce, okienko w budce, odpinane elementy, rewelacyjna tez folia p/deszcz. .. naprawde polecam :-) a kolka radza sobie nawet z wiekszymi wertepami, ja nim jezdzilam i po lesie na grzybobraniu, i po polu z owsem nawet :-)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)