reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
Jak na razie jestem zdecydowan na CHICCO, ale może macie jakieś pomysły na inne "parasolki"?. Będziecie w ogóle kupowały tego typu wózki?

Jak na razie jestem zdecydowan na CHICCO, ale może macie jakieś pomysły na inne "parasolki"?. Będziecie w ogóle kupowały tego typu wózki?

Ja bym chciała Maclarena, ale zapewne będę miała jakiś tam zwykły tani.

Jeszcze jak byłam w ciąży w sklepie przykuł wzrok Coneco ze względu na wygląd rączki. Z bliska okazało sie, ze tak tandetny, ze brak słów. Rączka nierówno odlana, materiał słabej jakości.:baffled:

Na razie nie planuje kupna innego wózka jestem z Haucka bardzo ale to bardzo zadowolona. W tym roku jednak nie jadę nigdzie na dłużej z młodym. Na przyszłe wakacje mam ambitne plany i muszę kupić jakąś spacerówkę parasolkę.:tak:

Ostatnia edycja:
Hej, tak mam Pliko P3. Na razie używam go do przewożenia Mikołaja z wpiętym fotelikiem samochodowym. Wózek mi się bardzo podoba, dobrze się prowadzi, łatwo składa, jest dość sporą spacerówką składaną w parasolkę. Jakby były jakieś pytania, chętnie odpowiem.
W linku od Poli wózio jest taniutki, ja zapłaciłam 999zł. Plus fotelik i baza. Ale uważam, że jest wart tej ceny, jak dotąd. Z tym że dla mnie będzie to druga spacerówka, wożona w samochodzie, na krótkie wypady, zakupy, itd. żebym nie musiała tachać ze sobą spacerówki od Emmaljungi.

A ja się Wam przyznam, że w ogóle nie miałam wózka głębokiego i Iga od początku jeździła w spacerówce. Mam chicco ct01, który rozkłada się praktycznie na płasko, a po podłożeniu czegoś było niemal całkiem płasko. Ale nie polecam tego wózka, bo ma okropne małe kółeczka i na każdym wyboju strasznie trzepie. Poza tym nie da się go prowadzić jedną ręką. I jakiś taki badziewny się wydaje, już zaczyna się giąć, skrzypieć, kółka ma scentrowane.

Byłam dzisiaj we wrocławiu i dokładnie sobie obejrzałam wszystkie wózeczki, o kórych Wam mówiłam

Definitywnie kupujemy chicco enjoy (chyba, że trafię peg pergo w dobrej cenie)

reklama
Do góry