reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
A mnie bardzo dużo osób mówiło ze takie małe koła ma ze nie pompowane . Dla mnie to bardzo dobry wózek . My z Zuza dużo sie poruszamy samochpodem a ten wózek szybko się składa i mieści nawet w małym bagażniku .

Własnie była u mnie kolezanka z wózkiem Maclaren techno i powiem Wam, że ogólnie fajny, ale chyba nie dałabym tyle kasy za ten wózek.
Z resztą ona też nie do konca jest zadowolona. Przyleciała do Polski tydzien temu (kupiła go, zeby zmiescił sie w samolocie) i po tyg. ten wózek jej trzeszczy... tak go załatwiły nasze chodniki :baffled::baffled:

Podoba mi się kolorek i wykonanie ale nie za 1000zł:baffled:

dalej mam dylemat, jaki wózek "parasolkę" kupić.
Myslicie juz o tym?

Pola ja ostatnio w sklepie ogladalam chicco lite way.Leciutki i super sie prowadzi.Byly jeszcze jakies chicco z takimi szerszymi kolami ale duzo gorsze w prowadzeniu.Chicco enjoy mieli tylko w zestawie z gondola i wcisniety miedzy inne wozki, wiec tylko mialam dostep do raczek ale byly mniej wygodne niz w lite way.
Ja raczej jestem zdecydowana na chicco ale chyba dopiero na wiosne kupie.

wczoraj znowu byłam ogladaczem wózków
I już mam wybrane wózeczki. Albo kupimy Inglesinę Zippy albo Peg Perego Pliko 3

Trudno trochę kasy pójdzie, ale wózki są rewelacyjne!!!

Kiedyś Iwonka albo Lady Bird napisała, że lepiej zainwestowac w dobrą spacerówkę i kupić uzywaną gondolę. To będzie nasza strategia na nastepnego bobasa. Chociaż mam nadzieję, że wózek który kupię wytrzyma dwójkę dzieciaczków

Ola pamietam, że Ty ogladałaś oba te wózki. Co zdecydowało o tym, że wybrałaś Peg Perego?

Ostatnia edycja:
Własnie była u mnie kolezanka z wózkiem Maclaren techno i powiem Wam, że ogólnie fajny, ale chyba nie dałabym tyle kasy za ten wózek.

Mi się podobał maclaren techno, widziałam na ulicy - ale nie tak z bliska. Czytałam, ze jest praktycznie bezawaryjny, wytrzymały i inne cuda wianki.
No, podobał a nie podoba bo dziś widziałam z bliska. Szmelc.Trzeszczał z daleka, kółka jakoś tak ósemkowaly, jeden wielki klekot. To był dokładnie ten model pomarańczowo grafitowy Wózek Maclaren TECHNO XLR 2007 nowy od SS RATY (414691433) - Aukcje internetowe Allegro

Ja rozumiem, ze każdy wózek można rozdziadować, ale inne są bardziej litościwe dla portfela. U nas w mieście są ładne chodniki, wszędzie nowa kostka, wiec to nie wina nawierzchni.

Ja rozumiem, ze każdy wózek można rozdziadować, ale inne są bardziej litościwe dla portfela. U nas w mieście są ładne chodniki, wszędzie nowa kostka, wiec to nie wina nawierzchni.

Moja kolezanka ma go dokładnie tydzień, bo kupiła go przed przylotem do Polski. Masakra-wszystko trzeszczy!!!!
Dlatego wszędzie pytam o Inglesinę i peg Perego, bo jak mam wydac około 1000zł za wózek, to chybabym się załamała, gdyby po jakimś czasie to się okazał podobny szmelc jak ten Maclaren

reklama
Kiedyś Iwonka albo Lady Bird napisała, że lepiej zainwestowac w dobrą spacerówkę i kupić uzywaną gondolę. , że wybrałaś Peg

ha , a ja wam pisałam a wy nie chciałyście mnie słuchac :-p:tak:
no to teraz macie :-p;-)
lepiej było kupić uzywana tanią gondolke a kaske sobie odkładac na stosik na zarąbistą spacerówke :-p:tak:

...jest takie powiedzenie ..polak mądry po szkodzie :laugh2:

Do góry