reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
dziekuję za odpowiedź

my póki co nie będziemy go uzywać, mamy dużą spacerówkę w naszym wózku. Niestety nie wchodzi ona do mojego samochodu. Dlatego potrzebuję "parasolki" na dłuższe wyjazdy, kiedy to mały musi być w wózku a ja jadę bez męża.

Tez zaczelam juz myslec o jakiejs lekkiej spacerowce.Bylismy ostatnio u kuzynki i Ania spala u nich w ogrodzie w spacerowce chicco z rozkladanym oparciem az do pozycji lezacej.Wozek leciusienki,nie to co nasz bebecar, ktory jest przy tym chicco jak czolg.
Wybiore chyba parasolke firmy chicco.

Mi sie podobaja wozki coneco solar ,siedzenie rozklada sie na plasko i jest bagrdzo dlga powioerzchnia spania,no i wyglad atrakcyjny :-) Widzialam na zywo
NOWY CONECO SOLAR 2008-WYS.0zł !!!+PARASOLKA, WWA (410696884) - Aukcje internetowe Allegro

412757414
http://www.allegro.pl/item410696884_nowy_coneco_solar_2008_wys_0zl_parasolka_wwa.html

Ostatnia edycja:
Tych wózków jest teraz tyle jest taki wybór że nie wiadomo co kupić mam mętlik w głowie za 3 tygodnie pojawi się nowy członek rodziny a ja niewiem co kupić tem MIcado Milano mi się podoba bardzo .I chyba zaryzykuje i go kupie.Jak macie jakieś propozycje to walcie śmiało:-)

reklama
Welonka proponuje zebys przeczytala caly ten watek od poczatku,bo na poczatku pislalysmy o wozkach dla noworodkow a teraz juz nasze maluchy podrosly i o spacerowkach jest mowa.......:-)ale czesto po kilku iesiacach wiekszosc mam jednak woli sobie kupic lekka spacerowke lub parasolke i z tych wilkich wilofunkcyjnych szybko rezygnuje sie ,wiec mysle ze ni ema co ladowac kasy w takie wozki lub kupic jakis uzywany a na wiosne kupic fajna spaceroweczke :-) I chyba masz termin na sierpien to pisz z dziewczynami z Sierpnia 2008 tam wspolnie sobie na wzajem doradzixcie :-)

Ostatnia edycja:
Do góry