D1407
Fanka BB :)
@Myslniczek Dzisiaj stwierdziłam, że nieco ponad 3msc zostały mi do porodu, więc w ciągu dwóch najbliższych chce wszystko kupić, żeby w 9msc już odpoczywać.
Teraz w niedzielę wybieram się na Targi Dziecięce w Gliwicach, a 14 kwietnia będą na Stadionie Śląskim i mam nadzieję, że uda mi się kupić część rzeczy.
@D1407 Myśmy dzisiaj dzwonili jeszcze do sklepu i powiedzieli właśnie, że Cybex ogłosił termin sprzedaży wózków na okolice maja. Tak więc poczekamy, zobaczymy... Najgorzej jak zrobią w maju preorder, a fizycznie wózki będą w wakacje. Wtedy też będziemy musieli zrezygnować z e Priama i kupić zwykły. Póki co i tak waham się pomiędzy Birds od Paradise, a Rebellious dla synka.
Jaki wzór/kolor Wy wybraliście?
Ja nie mogłam się zdecydować i w końcu dla córeczki wybraliśmy ramę rose gold , czarna gondole i siedzonko. Do tego szary fotelik Cybex z. Pierwszo chciałam wszystko szare ale w Priam rose gold rączka jest brązowa i wszystko się gryzło ze sobą i czarny najbardziej elegancko wyglądał. Ale jak już przyjdzie nasza rama to wtedy możemy jeszcze zmienić kolory bo maja na miejscu gondole i siedziska w innych kolorach.