reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki , wyprawka i inne

1482870019-1d1mld.jpeg

Kombinezon w rozmiarze 62/68 kupiony, dalam za niego 38zl wiec calkiem spoko [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Fajny ale chyba troszkę duży bedzie? :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ją kupiłam śpiworek 62 żeby nie był taki w sam raz (na aukcji było napisane 0-3 msc.) A wydaje mi się ogromiasty. Zastanawiam się czy nie będzie za ciepły.
2016-12-28 09.40.44.jpg

Załączniki

• 2016-12-28 09.40.44.jpg
    2016-12-28 09.40.44.jpg
    201,1 KB · Wyświetleń: 587
Mniejszy rozmiar kupię dopiero ewentualnie przed porodem. Bo jak mala bedzie dalej tak rosla to nie wiem czy mi od razu w 62 nie wejdzie. A mam jeszcze ogólnie spiworek taki do fotelika tego maxi cosi :) Wiec moze jakos damy rade.

My stwierdziliśmy z M, że on kupi kombinezon jak ja będę w szpitalu, u mnie w rodzinie dzieci się rodzą od 47 cm do 56 więc nie ma co się spieszyć z rozmiarem 62:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mniejszy rozmiar kupię dopiero ewentualnie przed porodem. Bo jak mala bedzie dalej tak rosla to nie wiem czy mi od razu w 62 nie wejdzie. A mam jeszcze ogólnie spiworek taki do fotelika tego maxi cosi :) Wiec moze jakos damy rade.

Mój Jasiek urodził się 60 cm we wrześniu i rosl bardzo szybko. W zimie nosił kombinezon 62 a i tak był trochę za duży (z hmu). Zależy od sklepu ale też rozm. 62/68 jest większy niż samo 62. W lidlu kupiłam body 62/68 i nie ma szans żeby były dobre poniżej 3 m a nawet 6 u mniejszych dzieci.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry