reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki , wyprawka i inne

Super_mysz17 nas oprocz rodzicow i chrzestnej męża nikt z rodziny nie odwiedzi. A ze znajomymi to sama nie wiem ;x Ostatnio duzo znajomych o nas zapomnialo, nawet moje "przyjaciolki" sie nie odzywaja wiec jakos zbyt wielu wizytujacych nie bedzie :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No ja się spodziewam większej ilości osób, same koleżanki z facetami to już mam 6 osób, a jeszcze rodzina od męża i moja też z pewnością nas odwiedzą :) tylko boję się żeby nie zwalili mi się na samym początku.. niech chociaż tydzień poczekają

Mnie na szczęście oprócz mamy nikt nie odwiedzi. A i ona nie przyjedzie od razu :) ale jak pojedziemy do Polski to dzieci dostaną znowu dużo prezentów, zwłaszcza dzidziuś :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

U nas na pewno kilka osób z rodziny i kilkoro znajomych będzie chciało wpaść, ale są na tyle ogarnięci, że wiedzą, że pierwszy miesiąc to raczej tylko my i najbliżsi, potem możemy się spotykać.

Ok, tak poszukuje tego śpiworka. I podoba mi sie ten, ktory wstawila chyba rozmaryn. Zastanawiam sie tylko czy jest sens kupowac taki spiworek skoro mam ten ze zdjeci@ ;x Moze lepiej kupic po prostu taki spiworek ocieplany futrzasty lub cos w tym stylu? Jezeli mloda urodzi sie rzeczywiscie na koniec lutego to potem jedynie marzec i kwiecien może byc jeszcze rzeczywiscie zimno. Czy to by nie wystarczylo? Bo juz sama nie wiem ;/
1483278392-aaaaaa.jpeg

Ok, tak poszukuje tego śpiworka. I podoba mi sie ten, ktory wstawila chyba rozmaryn. Zastanawiam sie tylko czy jest sens kupowac taki spiworek skoro mam ten ze zdjeci@ ;x Moze lepiej kupic po prostu taki spiworek ocieplany futrzasty lub cos w tym stylu? Jezeli mloda urodzi sie rzeczywiscie na koniec lutego to potem jedynie marzec i kwiecien może byc jeszcze rzeczywiscie zimno. Czy to by nie wystarczylo? Bo juz sama nie wiem ;/
1483278392-aaaaaa.jpeg

Klauduska ja myślę że spokojnie wystarczy, zawsze możesz więcej warstw pod spód założyć albo przykryć kocykiem. Podobno koniec stycznia ma być bardzo zimny, potem nie wiem, ale nasze maluszki i tak będą leżały w fotelikach lub wozkach

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Jestem tu nowa... TP mam na maj więc jeszcze jest trochę czasu... mam pytanko - czy któraś z Was użytkuje wózek Anex Sport i mogłaby podzielić się szczerą opinią? Chciałbym kupić 2w1...

Pozdrawiam [emoji173]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry