reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki , wyprawka i inne

reklama
image.jpeg
jesli chodzi o chrzciny to dla chlopcow ciezko znalezc cos fajnego, nie lubie typowych bialych garniturkow ... A druga sprawa chrzciny beda w lato wiec tez nie moze miec za duzo na sobie.. Narazie takie 3 ubranka znalazlam w necie ale jeszcze nic mi nie wpadlo w oko tak na 100%

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    297,6 KB · Wyświetleń: 796
Przypomnij mi się jutro to wrzuce na zamknięty fotke Adama z chrztu. Nie był na biało- nie podobają mi się białe komplety i już;)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Przypomnij mi się jutro to wrzuce na zamknięty fotke Adama z chrztu. Nie był na biało- nie podobają mi się białe komplety i już;)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe ja się też wylamalam bo Jasiek miał niebieski kombinezon z misiem na chrzcinach :D mina babci bezcenna :D body miał białe z muszka ale spodenki brązowe z szelkami.
Te komplety które sprzedają np na allegro typowo do chrzcin absolutnie nie dla mnie. Najbardziej mnie zraza ten sztuczny blyszczacy materiał

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

image.jpeg
Ja mam podobne, ale pewnie bedzie duzo zalezalo od pogody... Chociaz slyszalam ze pasy nie powinno sie zakladac na kombinezonik a tutaj fajnie bo sa otwory na pasy wiec bedzie mu cieplutko i bezpiecznie ..

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    23,1 KB · Wyświetleń: 158
reklama
Do góry