reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki , wyprawka i inne

1482870019-1d1mld.jpeg

Kombinezon w rozmiarze 62/68 kupiony, dalam za niego 38zl wiec calkiem spoko [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Fajny ale chyba troszkę duży bedzie? :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ją kupiłam śpiworek 62 żeby nie był taki w sam raz (na aukcji było napisane 0-3 msc.) A wydaje mi się ogromiasty. Zastanawiam się czy nie będzie za ciepły.
2016-12-28 09.40.44.jpg

Załączniki

• 2016-12-28 09.40.44.jpg
    2016-12-28 09.40.44.jpg
    201,1 KB · Wyświetleń: 578
Mniejszy rozmiar kupię dopiero ewentualnie przed porodem. Bo jak mala bedzie dalej tak rosla to nie wiem czy mi od razu w 62 nie wejdzie. A mam jeszcze ogólnie spiworek taki do fotelika tego maxi cosi :) Wiec moze jakos damy rade.

My stwierdziliśmy z M, że on kupi kombinezon jak ja będę w szpitalu, u mnie w rodzinie dzieci się rodzą od 47 cm do 56 więc nie ma co się spieszyć z rozmiarem 62:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mniejszy rozmiar kupię dopiero ewentualnie przed porodem. Bo jak mala bedzie dalej tak rosla to nie wiem czy mi od razu w 62 nie wejdzie. A mam jeszcze ogólnie spiworek taki do fotelika tego maxi cosi :) Wiec moze jakos damy rade.

Mój Jasiek urodził się 60 cm we wrześniu i rosl bardzo szybko. W zimie nosił kombinezon 62 a i tak był trochę za duży (z hmu). Zależy od sklepu ale też rozm. 62/68 jest większy niż samo 62. W lidlu kupiłam body 62/68 i nie ma szans żeby były dobre poniżej 3 m a nawet 6 u mniejszych dzieci.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry