reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki , wyprawka i inne

reklama
1483014882-aaaaaa.jpeg
1483014886-aaaaaa.jpeg

Udało mi się dokupic używana karuzele z tej samej serii co mata! Są dość rzadko do kupienia :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia nie rob mi tego [emoji23] Ja dopiero kończę podstawowa wyprawke, o zabawkach jeszcze nawet nie pomyslalam..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ej nie odbieraj mi przyjemności z zakupów :D Heheh tak to jest jak się ma już wszystko po poprzednich dzieciach, chce się coś kupić a za bardzo nie wiadomo co :D zresztą nie przejmuj się, ja w pierwszej wyprawce też nie miałam za wiele zabawek, a teraz walaja mi się pod nogami. Dużo się dostaje w prezencie :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo spodobaly mi sie ksiazeczki na lozko, ktore wstawilas tak w ogole. Wlasnie liczę na to, ze jak nas ktos bedzie odwiedzal to zgarniemy jakies zabawki. Wiec poki co sie wstrzymam. [emoji6] Ale rozumiem chec kupowania. Ja dostalam mnostwo rzeczy od mamy i ciesze sie kazda pierdola, ktora musze kupic [emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fajne te książeczki na łóżko. Nawet nie wiedziałam, że takie są :) muszę się rozejrzeć za takimi.

Klauduska nie martw się, ja też nie mam ani jednej zabawki i też liczę że goście przyniosą :D Chociaż tak pomyślałam, że praktyczniej by było poprosić o pieluchy bo zabawkami i tak na początku raczej się dzidzia bawić nie będzie, a i tak zawsze ktoś coś da w późniejszych odwiedzinach

Do góry