reklama
Klauduska
Fanka BB :)
Ellie ja sie ostatnio modle, zeby przy porodzie sie nie okazalo, ze bedzie jednak chlopczyk. Bo wtedy zostaja mu juz rozowe gadzety i ubranka [emoji16] A ja wlasnie teraz widze wiecej fajnyc koszul, sweterkow i ubran dla chlopcow a dla dziewczynek jakos ciezko mi cos znalezc ;c
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
kasia.zosia
Moderatorka
Fajnie ze wam się podobają opaseczki bo ja akurat jestem totalnym antyfanem. Nie kupiłam ani jednej, za to duzo dostałam i wszystkie nieużywane spoczywają w pudlach...
Na szczęście u mnie nawet jakby się urodziła dziewczynyka zamiast chłopczyka to ubranka są
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Na szczęście u mnie nawet jakby się urodziła dziewczynyka zamiast chłopczyka to ubranka są
Ellie123
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Ellie ja sie ostatnio modle, zeby przy porodzie sie nie okazalo, ze bedzie jednak chlopczyk. Bo wtedy zostaja mu juz rozowe gadzety i ubranka [emoji16] A ja wlasnie teraz widze wiecej fajnyc koszul, sweterkow i ubran dla chlopcow a dla dziewczynek jakos ciezko mi cos znalezc ;c
Mam to samo [emoji23][emoji23][emoji23]
super_mysz17
A ja znowu widzę mnóstwo fajnych ubranek dla dziewczynek a dla chłopców nic
wszystkozajete
Moderatorka
A ja znowu widzę mnóstwo fajnych ubranek dla dziewczynek a dla chłopców nic
Next ma super ciuszki dla chłopaków
kasia.zosia
Moderatorka
I dla dziewczynek też. U mnie dzieci mają połowę ciuchów z next, tylko kupionych w second-handach )Next ma super ciuszki dla chłopaków
super_mysz17
Ja mam tyle ubranek, że nie muszę kupować. Bardziej chodzi mi, że będzie ciężko na chrzciny coś znaleźć ale dzięki za info. Wiem gdzie szukać jak coś
reklama
kasia.zosia
Moderatorka
Moje na chrzciny miały ubranka z hmu. Zosia miała biała sukieneczke a jasiek takie biale body z czarna muszka. Oboje byli chrzczeni w zimie wiec zosia miala pożyczone biały płaszczyk a jasiek miał kombinezon.Ja mam tyle ubranek, że nie muszę kupować. Bardziej chodzi mi, że będzie ciężko na chrzciny coś znaleźć ale dzięki za info. Wiem gdzie szukać jak coś