reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki , wyprawka i inne

Jagodka dzieki za liste, to bedzie moj pierwszy porod i czytalam troche w internecie co wziasc do szpitala i przeraza mnie ilosc rzeczy :) mam nadzieje ze nie zapomne niczego i ze wszystko dostane w stanach ...

reklama
Wow jaka dokładna lista ☺ pakowanie torby do szpitala zależy w dużej mierze od szpitala właśnie. U nas np. nie potrzebna jest koszula do porodu bo dają swoją, ciuszki dla maluszków też nie są potrzebne ale w dobrym tonie jest zostawienie na oddziale kilku nowych ciuszków i paczki pieluch. Właściwie dla malucha nie potrzebowałam nic właściwie tylko ciuszki na wyjście ale co kraj to obyczaj warto dowiedzieć się u siebie w szpitalu.

Misia Ten wozeczek mi się kiedyś strasznie podobal:) Potem stwierdziłam ze chce coś ciut mniejszego i lzejszego bo jestem niska. I tak 5rok szukam wózka idealnego:).na razie zostaje przy tym roann bass. Delti Amelis mi się podobał w sklepie kiedyś,a w czwartek już mi coś w nim nie pasilo hahah czuje ze dziecko od początku na nogach będzie chodziło u mnie hahah

Misia-A - oby wam dobrze wózeczek służył :) , tez chętnie zobaczę jak on na żywo wygląda ,

Jagódka - super lista , dzięki! napewno cos każda z nas sobie z tamtąd wyciągnie "coś dla siebie "

Ja chyba nie mam problemu z dużą ilością rzeczy bo tu na drugi dzień już się wychodzi do domu - można zostać co prawda ale masz wybór i można iść wtedy położna przychodzi do domu, (bynajmniej po 1 porodzie nie wiem jak po kolejnych) ale jak byłam z małym to urodziłam wtorek rano a w środę rano juz byłam w drodze do domu :),

Kurcze spodobał mi się wózek inny baby design husky - ciekawe czy gdzieś u siebie mogę go pomacać :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Misia-A - oby wam dobrze wózeczek służył :) , tez chętnie zobaczę jak on na żywo wygląda ,

Jagódka - super lista , dzięki! napewno cos każda z nas sobie z tamtąd wyciągnie "coś dla siebie "

Ja chyba nie mam problemu z dużą ilością rzeczy bo tu na drugi dzień już się wychodzi do domu - można zostać co prawda ale masz wybór i można iść wtedy położna przychodzi do domu, (bynajmniej po 1 porodzie nie wiem jak po kolejnych) ale jak byłam z małym to urodziłam wtorek rano a w środę rano juz byłam w drodze do domu :),

Kurcze spodobał mi się wózek inny baby design husky - ciekawe czy gdzieś u siebie mogę go pomacać :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Mi też się podoba ten model wozeczka :) i z Baby design jeszcze model Dotty jest fajny:) tapicerka mi się podoba

Zobacz media 717810To jest najcięższa wersja jeśli chodzi o wagę ;-) (w sensie wersja z gondolą)
jest 3w1 i łatwo się wszystko wpina, można przodem lub tyłem do kierunku jazdy
I lekko się prowadzi ;-)
U nas w mieście sprzedawali różowy i nam się spodobał no ale różowy... to tak jednoznacznie ;-)
Przez internet zamówiliśmy zielony jak jeszcze nie wiedzieliśmy kto bo to bardziej uniwersalne.
Ta gondola jest podobno jedną z największych dostępnych na PL rynku.
No i wszystkie koła pompowane.

reklama
Do góry