reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki , wyprawka i inne

Ją już chyba wybrałam wózek. Zakochałam się w nim na zabój, jest cudowny. Opinie na temat spacerówki są podzielone ale każdy zachwala gondole i do tego wózek wygląda naprawdę pięknie. Z niuńkiem w sprawie wózka nie mieliśmy mic do powiedzenia bo kasę na niego dawali nam teście, budżet był ograniczony a nie chcieli słyszeć o czymkolwiek używanym i skończyło się na dużym i niewygodnym wózki no name z którym wstydziłem się gdziekolwiek wychodzić, po pół roku zmieniłam go na inną spacerówkę. Teraz na szczęście nie jesteśmy od nikogo zależni finansowo i dlatego zrobimy jak będziemy chcieli. Ale do sedna nasz wybór padł na CAMARELO CARERA tylko muszę go jeszcze pomacać na żywo tylko nie mam pojęcia gdzie.
Ja z synem tez mialam.taki no name wózek i na szczęście splesniał w piwnicy, córce kupiłam popularny w DE abc design i raczej go nie będę zmieniac, mam go dopiero rok w końcu :)

Załączniki

• abc-design-turbo-4s-peanut-2015-61003510-d0.jpg
    abc-design-turbo-4s-peanut-2015-61003510-d0.jpg
    58,4 KB · Wyświetleń: 122
reklama
Anna - tez licze na odmienna płec teraz ;) hahha - no my mamy podobnie bo też różnica u mnie i syna 10 dni haha on 20 - ja 30 sierpnia :) hihi, a teraz zimowe dzieci

Już dorwałam czape i kupiłam na zimę idealna Zobacz załącznik 765946

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

no to troche podobienstw mamy [emoji1]
sliczne ciuszki!
ja czekam do 02.09 na potwierdzenie plci, a potem troche poszaleje [emoji6]

8599e6ydh9ss8jgy.png

Jagódka cudowne ☺ a mi skąpstwo wyszło uszami, niestety. Zamiast oddać komuś ubranka po młodym to ja je chomikowałam dla drugiego dziecka. Dzisiaj wyciągnęła walizkę z ciuszkami i myślałam że będę płakać bo na wszystkim są żółte plamy (praktycznie całą najmniejszą wyprawkę mam w białym kolorze) tak jakby od oliwki i nie udało mi się tego doprać. Masakra muszę kupić jeszcze raz całą wyprawkę.

Ją przechowywałam wyprane i wypracowane ciuszki bez żadnych plam i pachnące a jak je wyjęłam to płakałam

Ją przechowywałam wyprane i wypracowane ciuszki bez żadnych plam i pachnące a jak je wyjęłam to płakałam
Jak wkładałam to żadnych plam nie było - widocznych. Też się zdziwiłam jak wyjęłam po 4 latach żeby zobaczyć co mam na chłopca z wyprawki Klaudii... Podobno właśnie nie powinno się prasować do przechowywania.

Dziewczyny u mnie to samo z ubraniami :) głównie te jasne się zrobiły w żółte plamki. Ja podejrzewam ze to są plamy po jedzonku z tym ze wyprane to było i używane i widać nie było, proszki zawierają wybielacze optyczne i podczas używania nie widac...A jak polezalo to zaczęły wychodzić. Trzeba by gotowac ubranka chyba przed zlozeniem na jakis strych.Ja takim sposobem się dwóch worków ubranek pozbylam, część wyrzucilam bo stwierdziłam ze jakieś takie są nie tego ;) do części się wilgoć dostała jak w garażu były. Już bym tak chciała coś kupić ale nie chce zapeszac. A sąsiadka dzwoni 3tyg temu czy kojca nie chce odkupić. ..chyba oszalala. A potem nie daj Boże bede się patrzeć na niego.

reklama
Rozmaryn - to od wilgoci tak się zrobiło , u mnie to samo :(

Jagódka - gratuluję 1 zakupu

Kasia.zosia- fajny wózek !

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Miciurka, a u mnie wilgoci nigdzie nie ma, ubranka składuję w kartonach po pampersach i workach próżniowych, w suchym ciemnym miejscu. I tak plamki powyłaziły. Ja kiedyś czytałam, że właśnie nie powinno się prasować, szczególnie tych białych ubranek przed składowaniem.

Do góry