reklama
U
użytkownik 902
Gość
Ja drukowalam i odhaczalam wszystko prZy pakowaniu,bo faktycznie można się pogubić
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
rozmaryn
1+1+1+1 :)
Wow jaka dokładna lista ☺ pakowanie torby do szpitala zależy w dużej mierze od szpitala właśnie. U nas np. nie potrzebna jest koszula do porodu bo dają swoją, ciuszki dla maluszków też nie są potrzebne ale w dobrym tonie jest zostawienie na oddziale kilku nowych ciuszków i paczki pieluch. Właściwie dla malucha nie potrzebowałam nic właściwie tylko ciuszki na wyjście ale co kraj to obyczaj warto dowiedzieć się u siebie w szpitalu.
natkaPolka
Zaangażowana w BB
Misia Ten wozeczek mi się kiedyś strasznie podobal Potem stwierdziłam ze chce coś ciut mniejszego i lzejszego bo jestem niska. I tak 5rok szukam wózka idealnego.na razie zostaje przy tym roann bass. Delti Amelis mi się podobał w sklepie kiedyś,a w czwartek już mi coś w nim nie pasilo hahah czuje ze dziecko od początku na nogach będzie chodziło u mnie hahah
Misia-A - oby wam dobrze wózeczek służył , tez chętnie zobaczę jak on na żywo wygląda ,
Jagódka - super lista , dzięki! napewno cos każda z nas sobie z tamtąd wyciągnie "coś dla siebie "
Ja chyba nie mam problemu z dużą ilością rzeczy bo tu na drugi dzień już się wychodzi do domu - można zostać co prawda ale masz wybór i można iść wtedy położna przychodzi do domu, (bynajmniej po 1 porodzie nie wiem jak po kolejnych) ale jak byłam z małym to urodziłam wtorek rano a w środę rano juz byłam w drodze do domu ,
Kurcze spodobał mi się wózek inny baby design husky - ciekawe czy gdzieś u siebie mogę go pomacać
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Jagódka - super lista , dzięki! napewno cos każda z nas sobie z tamtąd wyciągnie "coś dla siebie "
Ja chyba nie mam problemu z dużą ilością rzeczy bo tu na drugi dzień już się wychodzi do domu - można zostać co prawda ale masz wybór i można iść wtedy położna przychodzi do domu, (bynajmniej po 1 porodzie nie wiem jak po kolejnych) ale jak byłam z małym to urodziłam wtorek rano a w środę rano juz byłam w drodze do domu ,
Kurcze spodobał mi się wózek inny baby design husky - ciekawe czy gdzieś u siebie mogę go pomacać
Mi też się podoba ten model wozeczka i z Baby design jeszcze model Dotty jest fajny tapicerka mi się podobaMisia-A - oby wam dobrze wózeczek służył , tez chętnie zobaczę jak on na żywo wygląda ,
Misia-A
Fanka BB :)
Zobacz media 717810To jest najcięższa wersja jeśli chodzi o wagę ;-) (w sensie wersja z gondolą)
jest 3w1 i łatwo się wszystko wpina, można przodem lub tyłem do kierunku jazdy
I lekko się prowadzi ;-)
U nas w mieście sprzedawali różowy i nam się spodobał no ale różowy... to tak jednoznacznie ;-)
Przez internet zamówiliśmy zielony jak jeszcze nie wiedzieliśmy kto bo to bardziej uniwersalne.
Ta gondola jest podobno jedną z największych dostępnych na PL rynku.
No i wszystkie koła pompowane.
jest 3w1 i łatwo się wszystko wpina, można przodem lub tyłem do kierunku jazdy
I lekko się prowadzi ;-)
U nas w mieście sprzedawali różowy i nam się spodobał no ale różowy... to tak jednoznacznie ;-)
Przez internet zamówiliśmy zielony jak jeszcze nie wiedzieliśmy kto bo to bardziej uniwersalne.
Ta gondola jest podobno jedną z największych dostępnych na PL rynku.
No i wszystkie koła pompowane.
reklama