reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki , wyprawka i inne

To widze ze tylko ja sie skusilam :) tak naprawde pierwsze dwie sukienki kupilam rok temu bo mi sie strasznie podobaly i stwierdzilam ze jak nie dla mojego dziecka to dla kolezanek .. A po tescie ciazowym kupilam spioszki czapeczke rekawiczki :) i teraz tez czekam na plec zeby juz kupic cos do pokoju..

reklama
Ellie Ale świetna pizamka z poducha :) Ja mam w szafie i sukieneczke, i w szafce przywiezione z 12lat temu z USA ubranka corciowe. ..nikomu ich nie wydalam do tej pory :/ jakoś trudno mi się z tym rozstać.

Mi siostra trzymala ubrania po corkach ale to bylo 20 lat temu wiec juz pewnie nie ma :) a tak w ogole jak zylam w pl to mi sie podobalo wszystko zagranica a teraz jak mieszkam w usa to wszystko mi sie podoba z polski i juz robie liste co zamowic :)

Airfix ja tez mam wiekszosc rzeczy po synkach :-)
choc oni "letni" sa i teraz malo sie chyba przyda na zimowego dzidziusia ;-)

8599e6ydh9ss8jgy.png

Ja tez mam ten "problem"co Anna , mój synek tez "letni" jest no ale dokupić bym dużo nie musiała na synka bo ja posiadam prawie każdy ciuszek który miał na sobie - z sentymentu nie sprzedałam a jak się dowiedziałam o ciąży to trzymam w zapasie :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje @Airfix posciel jest jasno-lawendowa, ja czekalam na niespodzianke i nie chcialam wiedziec co sie urodzi stad decydowalam sie na kolor uniwersalny.
Poscliel ma duzo dodatkow, firanki, stelarz do baldachimu, moskitera, rozek,falbanka maskujaca, organizer, ochraniacz itd
_20160601_160807.JPG

Załączniki

• _20160601_160807.JPG
    _20160601_160807.JPG
    173,6 KB · Wyświetleń: 603
Ja kupuję rzeczy dla maluszka w hurtowniach dziecięcych bo jest ogromny wybór i ceny naprawdę dobre. Na przykład u mnie w Kielcach kupuję w hurtowni LE-GO. Jest tam wszystko co jest potrzebne dla malucha, przyszłej mamy, naprawdę opłaca się kupować w takich miejscach:)
Ja mam sporo rzeczy po dzieciakach i jeszcze nawet o tym nie myślę, problem mam jedynie taki, że oboje byli wakacyjni, a tu zimowy bobas..

reklama
Do góry