reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki , wyprawka i inne

Ją też mam podobny problem bo mój mały jest z września. Jak dziś badania wyjdą ok to zaczynam wyprawkowe szaleństwo, ale najpierw muszę sprawdzi co mam

reklama
Rozmaryn, a z ktorego września? bo moj z 16, a ja 26 :-)

8599e6ydh9ss8jgy.png

Ją już chyba wybrałam wózek. Zakochałam się w nim na zabój, jest cudowny. Opinie na temat spacerówki są podzielone ale każdy zachwala gondole i do tego wózek wygląda naprawdę pięknie. Z niuńkiem w sprawie wózka nie mieliśmy mic do powiedzenia bo kasę na niego dawali nam teście, budżet był ograniczony a nie chcieli słyszeć o czymkolwiek używanym i skończyło się na dużym i niewygodnym wózki no name z którym wstydziłem się gdziekolwiek wychodzić, po pół roku zmieniłam go na inną spacerówkę. Teraz na szczęście nie jesteśmy od nikogo zależni finansowo i dlatego zrobimy jak będziemy chcieli. Ale do sedna nasz wybór padł na CAMARELO CARERA tylko muszę go jeszcze pomacać na żywo tylko nie mam pojęcia gdzie.

Anna - tez licze na odmienna płec teraz ;) hahha - no my mamy podobnie bo też różnica u mnie i syna 10 dni haha on 20 - ja 30 sierpnia :) hihi, a teraz zimowe dziecię ,

Rozmaryn faktycznie fajna datę ur ma synek :) , fajnie ze juz wózek wybrałaś, najlepiej chyba pomacać najpierw - ja o tym nie słyszałam, sama chyba biorę bebetto nico plus, bo wysoki jest ,

Już dorwałam czape i kupiłam na zimę idealna
1470232717223.jpg

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1470232717223.jpg
    1470232717223.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 597
Ostatnia edycja:
miciur-ka też początkowo zastanawiałam się nad tym bebetto ale nie ma za ciekawych opinii w internecie, camarelo też jest jednym z wysokich wózków i taki chcę wybrać bo ani ja ani mąż do najniższych nie należymy a chcemy żeby nam się furę wygodnie prowadziło. Wizualnie camarelo bije wszystkie wózki które widziałam na głowę ale ostateczny wybór uależniam od "pomacania" właśnie

Rozmaryn - ja juz miałam ten wózek i byłam zadowolona , teraz go trochę poprawili i jest nowsza wersja, wiec może bedxie lepszy aniżeli juz był, opinie w sumie nie czytam wole sama poczytać ,

Co wybrałaś wozeczek fajny ale dla mnie kosz za mały , ja wolę duże i otwarte a tym bardziej ze będę musiała dla dwójki dzieci nosić pierdoły hehe

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wózek mam po starszym zresztą całą wyprawkę też:) mój z października więc myślę, że zbyt dużo rzeczy nie będę musiała kupować. Ewentualnie rozważam zakup wózka dla dzieci rok po roku ale jeszcze nie jestem pewna czy kupię

reklama
Do góry