reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki , wyprawka i inne

Ją też mam podobny problem bo mój mały jest z września. Jak dziś badania wyjdą ok to zaczynam wyprawkowe szaleństwo, ale najpierw muszę sprawdzi co mam

reklama
Rozmaryn, a z ktorego września? bo moj z 16, a ja 26 :-)

8599e6ydh9ss8jgy.png

Ją już chyba wybrałam wózek. Zakochałam się w nim na zabój, jest cudowny. Opinie na temat spacerówki są podzielone ale każdy zachwala gondole i do tego wózek wygląda naprawdę pięknie. Z niuńkiem w sprawie wózka nie mieliśmy mic do powiedzenia bo kasę na niego dawali nam teście, budżet był ograniczony a nie chcieli słyszeć o czymkolwiek używanym i skończyło się na dużym i niewygodnym wózki no name z którym wstydziłem się gdziekolwiek wychodzić, po pół roku zmieniłam go na inną spacerówkę. Teraz na szczęście nie jesteśmy od nikogo zależni finansowo i dlatego zrobimy jak będziemy chcieli. Ale do sedna nasz wybór padł na CAMARELO CARERA tylko muszę go jeszcze pomacać na żywo tylko nie mam pojęcia gdzie.

Anna - tez licze na odmienna płec teraz ;) hahha - no my mamy podobnie bo też różnica u mnie i syna 10 dni haha on 20 - ja 30 sierpnia :) hihi, a teraz zimowe dziecię ,

Rozmaryn faktycznie fajna datę ur ma synek :) , fajnie ze juz wózek wybrałaś, najlepiej chyba pomacać najpierw - ja o tym nie słyszałam, sama chyba biorę bebetto nico plus, bo wysoki jest ,

Już dorwałam czape i kupiłam na zimę idealna
1470232717223.jpg

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1470232717223.jpg
    1470232717223.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 585
Ostatnia edycja:
miciur-ka też początkowo zastanawiałam się nad tym bebetto ale nie ma za ciekawych opinii w internecie, camarelo też jest jednym z wysokich wózków i taki chcę wybrać bo ani ja ani mąż do najniższych nie należymy a chcemy żeby nam się furę wygodnie prowadziło. Wizualnie camarelo bije wszystkie wózki które widziałam na głowę ale ostateczny wybór uależniam od "pomacania" właśnie

Rozmaryn - ja juz miałam ten wózek i byłam zadowolona , teraz go trochę poprawili i jest nowsza wersja, wiec może bedxie lepszy aniżeli juz był, opinie w sumie nie czytam wole sama poczytać ,

Co wybrałaś wozeczek fajny ale dla mnie kosz za mały , ja wolę duże i otwarte a tym bardziej ze będę musiała dla dwójki dzieci nosić pierdoły hehe

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wózek mam po starszym zresztą całą wyprawkę też:) mój z października więc myślę, że zbyt dużo rzeczy nie będę musiała kupować. Ewentualnie rozważam zakup wózka dla dzieci rok po roku ale jeszcze nie jestem pewna czy kupię

reklama
Do góry