reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki , wyprawka i inne

reklama
Pola77 Ja patrzyłam różne kryteria jako fanka wózków hahah i ten model wygrywał...jednak bluzniat się nie doczekalam;)

Pola77 U mnie choćbym chciała to ta ciąża jest ostatnia:) już teraz jest ciąża wysokiego ryzyka z zagrożeniem mojego zdrowia i życia. Więcej nie zaryzykuje, teraz mam jedno dziecko,potem drugie i nie chce żeby bez mamy zostały :) taka złośliwość losu u mnie. A chciałam dużą rodzinkę

pewnie to nie ma żartów, musisz dbac o siebie:), ale dwojeczka tez fajnie:) ja zawsze chcialam miec dwoje w podobnym wieku ...takie właśnie zycie

My zakochaliśmy się już w nim jak byliśmy nad morzem a ja jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży:) na żywo również wygląda super no i opinie ma bardzo dobre,dodatkowo facet w sklepie wypowiadał się w samych superlatywach :) Jeden ważny wybór mamy z głowy ;)

Paula Fajny wozeczek :) parę dni temu mi wpadł w oczy i trochę pogrzebalam w necie za nim w poszukiwaniu opinii i jeszcze zdania jako maniaczka wózków sobie nie wyrobiłam :) ja dalej zostaje na ten moment przy Roan Bass,ale do końca ciąży droga daleka i może mi się odmienić.
Ja od kilku dni mam duże parcie żeby coś kupić dla maluszka, ale bronie się jak mogę, chce wytrwać w postanowieniu ze kupię jak płeć będę znac:) poza tym już leżą w szafce skarpetki, body...kupione w euforii i kończyło się na poronieniu.

reklama
Airfix ja ostatnio stałam w jakimś markecie w dziale dziecięcym jakieś pół godziny i naprawdę miałam ochotę coś kupić ale tak jak tobie siedzi coś z tyłu głowy ale po prenatalnych chyba dam upust swojej fantazji

Do góry