reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki , wyprawka i inne

Ellie Co to za model wózka? No ja jako pasjonatka muszę go obczaic hehe ja na razie zostaje przy Roann Bass choć synek mówi ze brzydki:) ze jego koleżanka będzie mieć ładniejszy dla braciszka ten quinny buzz. Ale ja już nie chce kubelkowej spacerówki :/
Otulacz fajny :) Ale jak moje drugie dziecko bedzie taki pieronek jak pierwsze to się nie sprawdzi;) kopał się,wierzgal nawet w zwykłym rozku, normalnie to dziecko z serii-nie dotykać,nie przykrywac, nie sciskac, nie przytulać. Hehe

reklama
Dziewczyny przepraszam, że tak Wam wchodzę na wątek ale chciałabym Was zaprosić do mojego sklepu
z ubraniami dla dzieci.
Link do: Q-ba Style | Facebook
Są to ubranka tyko i wyłącznie polskich producentów, świetna jakość modne fasony.
Teraz jest sporo rzeczy na letniej wyprzedaży myślę, że znajdziecie coś dla swoich pociech.
Kontakt przez mój fanpage na FB. Jest konkurs i zapraszam do wzięcia w nim udziału. Odnośnie rozmiarów pytajcie

dziewczyny b fajne robicie wpisy można sciagnac duzo pomysłów, moja koleżanka -urodzila kilka dni temu- kupila wozek uzywany w b dobrym stanie, po jednym dziecku firmy mutsy i w b dobrej cenie , mowila ze byla kolejka chetnych i cudem im sie udalo kupic, tez nastawiam sie na uzywany dobrej firmy tylko musze zaczac czytac kt wózek dla bliźniaków jest najwygodniejszy , a jezeli chodzi o wozki 3 - kolowe to mialam juz taki i nie polecam, nie byl stabilny, koniecznie 2 kola z przodu moga byc mniejsze

image.jpeg
Nie moglam sie powstrzymac :) zastanawiam sie co moge juz kupic nie znajac jeszcze plci... Maz mnie powstrzymuje a ja juz mam wszystko wybrane do pokoju i tak mnie korci zeby kupic chociaz lozeczko :)

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    464,3 KB · Wyświetleń: 689
Ellie Jakie cudowne [emoji7] Mnie tak korci żeby kupić coś, ale postanowiłam ze nie kupię. .. zawsze kupowałam skarpeteczki, body też mam,dostawalam sukieneczki..Ale kończyło się jak sie kończyło. Teraz nawet nie chce kupowac nic neutralnego bo juz z synkiem tak kupowalam bo do 26tyg nie bylo wiadomo,a potem ja i tak czułam córkę :) wiec tych rzeczy żółtych, zielonych miałam przewage:) A teraz już chce konkretnie pod płeć dzidzi kupic:) bo np. Synuś jeździł z różowym kocykiem z h&m'u bo się oprzeć nie mogłam, dobrze ze pod spodem był w beżowe misie ;)

Pola77 ja dla bliźniaków chciałam abc design zoom :)

dzieki za info musze zobaczyc :-) dzis zaczepilam małżeństwo kt szlo z 3- letnimi blizniakami i mieli juz spacerowke , b sympatyczni, tez u nich w rodzinie nie bylo blizniat i smialismy sie co nam daja do jedzenia ze rodzi się tyle blizniakow i tez dostalam kilka rad wozkowych

reklama
Do góry