reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki , wyprawka i inne

To widze ze tylko ja sie skusilam :) tak naprawde pierwsze dwie sukienki kupilam rok temu bo mi sie strasznie podobaly i stwierdzilam ze jak nie dla mojego dziecka to dla kolezanek .. A po tescie ciazowym kupilam spioszki czapeczke rekawiczki :) i teraz tez czekam na plec zeby juz kupic cos do pokoju..

reklama
Ellie Ale świetna pizamka z poducha :) Ja mam w szafie i sukieneczke, i w szafce przywiezione z 12lat temu z USA ubranka corciowe. ..nikomu ich nie wydalam do tej pory :/ jakoś trudno mi się z tym rozstać.

Mi siostra trzymala ubrania po corkach ale to bylo 20 lat temu wiec juz pewnie nie ma :) a tak w ogole jak zylam w pl to mi sie podobalo wszystko zagranica a teraz jak mieszkam w usa to wszystko mi sie podoba z polski i juz robie liste co zamowic :)

Airfix ja tez mam wiekszosc rzeczy po synkach :-)
choc oni "letni" sa i teraz malo sie chyba przyda na zimowego dzidziusia ;-)

8599e6ydh9ss8jgy.png

Ja tez mam ten "problem"co Anna , mój synek tez "letni" jest no ale dokupić bym dużo nie musiała na synka bo ja posiadam prawie każdy ciuszek który miał na sobie - z sentymentu nie sprzedałam a jak się dowiedziałam o ciąży to trzymam w zapasie :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje @Airfix posciel jest jasno-lawendowa, ja czekalam na niespodzianke i nie chcialam wiedziec co sie urodzi stad decydowalam sie na kolor uniwersalny.
Poscliel ma duzo dodatkow, firanki, stelarz do baldachimu, moskitera, rozek,falbanka maskujaca, organizer, ochraniacz itd
_20160601_160807.JPG

Załączniki

• _20160601_160807.JPG
    _20160601_160807.JPG
    173,6 KB · Wyświetleń: 599
Ja kupuję rzeczy dla maluszka w hurtowniach dziecięcych bo jest ogromny wybór i ceny naprawdę dobre. Na przykład u mnie w Kielcach kupuję w hurtowni LE-GO. Jest tam wszystko co jest potrzebne dla malucha, przyszłej mamy, naprawdę opłaca się kupować w takich miejscach:)
Ja mam sporo rzeczy po dzieciakach i jeszcze nawet o tym nie myślę, problem mam jedynie taki, że oboje byli wakacyjni, a tu zimowy bobas..

reklama
Do góry