reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

Magdziunia ja cie nie pomoge co do Graco. Moja sąsiadka miała cos takeigo
GRACO *VIVO* GASHA+NOSIDŁO+FOLIA+OCIEP +W-0+TORBA (417881993) - Aukcje internetowe Allegro
i strasznie w nich koła całe latały:szok::szok::szok: aż byłąm zdziwiona bo ogólnie jest to BDB firma. Moze poprostu jakis felerny miała egzemplarz?:dry::sorry2:

A mój M zainteresowałam sie wózkiem tzn sam zagadał czy juz wybrany jaki a dlaczego i wiele innych pytan miała. Dzis mam mu pokazac jakie sa moje typy i powiedziec dlaczego wlasnie ten:laugh2::laugh2::laugh2: Poprostu uwielbiam to u niego niby zdaje sie na mnie ale w momencie zakupu nagle stwierdza ze chce miec swoje zdanie:tak::tak::-D:-D:-D

reklama
Mm pytanie czy do turystycznego lozeczka dokupuje sie jeszcze materac?bo tam niby jest ale czy to takie bardziej na pare nocy dla dziecka sa czy na stale tey moze w tym spac?bo mi sie one jakis cienkie na zdjeciach wydaja i nie wiem co zrobic:sorry2:

Blondii te materacyki w zestawach to mozna na kilka nocy ( w wyjazdach itp) ale ja kupywałam normalny taki jak do łóżeczka. W sumie kazdy kto ma takie łózeczko dokupywał materacyk:tak:

Madziunia słyszałam bardzo dobre opinie o spacerówkach Jane:tak: ale Graco tez podobno dobre sa. Musiałabys sama wymacac;-)

A ja wczoraj M przedstawiłam swoje typy wózków. Wytłumaczyłam dlaczego ten nie inny i w sumie mamy juz wybrany (mam nadzieje ze nikt mi nie namiesza w łbie innym) Dzis napisałam do kilku osób prosbe o opinie (kupcow z allegro) i czekam. Pierwsza przyszła bardzo POZYTYWNA czekam dalej:)))

Ostatnia edycja:
Mojemu wszystko jedno jaki wózek...stwierdził, ze ja najlepiej wybiorę. A ja ciagle przez Czarną choruję na fokusa. Mają takie fajne wzory i kolorki że się zdecydować nie mogę.

reklama
Do góry