reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

Ja juz pisalam na watku o zakupach,juz mam kolyske dla Amelci:-D

śliczna kołyska:-)

a co do wózków, nie pomoge w wyborze bo jest mnóstwo nowych "wypasionych" modeli i już sie nie orientuje a ja mam swój sprawdzony sprzed 2 lat klasyczny Bebe Confort, z którego jestem baaardzo zadowolonaa i przy nim zostałam.

reklama
Hej dziewczyny...

Ja narazie jestem nastawiona na Mutsy 4 rider :)
Oglądałam wiele... najpierw wybór padł na x landera xa, potem koleżanka kupiła TAKO i też byłam zafascynowana, szczególnie jej opowieściami... a teraz jak od 26 maja 2 razy był już na gwarancji to odpuściłam i sprzedwca nastawił mnie na MUTSY.

Czy może ma któraś z was doświadczenie z tą firmą?

ja mam ten wózek:tak: obecnie nie zamieniłam bym go na inny
wybierz wersje 4 rider next - jest nowsza:tak:
jak masz jakieś pytania pisz smiało

Widziałam wczoraj Treeco na żywo w sklepie. W sumie jumper sprawia wrażenie bardziej solidnego, ale w Toruniu są kłopoty z fotelikiem do tego wózka. Podzwonię jeszcze po bydgoskich sklepach i jeśli okaże się to samo, to kupimy treeco w kolorze srebrnym.
Na allegro się nie skuszę, bo wózek wolę kupić w sklepie. Reszta zakupów jednak w niedzielę, bo w poniedziałek przyjadą rodzice i zostaną do czwartku :-)

Widziałam wczoraj Treeco na żywo w sklepie. W sumie jumper sprawia wrażenie bardziej solidnego, ale w Toruniu są kłopoty z fotelikiem do tego wózka. Podzwonię jeszcze po bydgoskich sklepach i jeśli okaże się to samo, to kupimy treeco w kolorze srebrnym.
Na allegro się nie skuszę, bo wózek wolę kupić w sklepie. Reszta zakupów jednak w niedzielę, bo w poniedziałek przyjadą rodzice i zostaną do czwartku :-)
Żartujesz widziałaś go??????To jest ten co link wklejałam???? Napisz mi proszę na jakiej wysokości jest mniej gondolka od podłogi (cos ale V3 itp) i jakie robi ogólnie wrazenie:tak:

No właśnie gondola sparawia wrażenie trochę niżej umieszczonej, ale nie tak jak cosmo :baffled:. Na dobrej wysokości, bo przy porównaniu z Tako (bo ja te dwa wózki brałam pod uwagę) to różnica była minimalna. Wykończony ładnie, duży kosz na zakupy, łatwo się prowadził, szybko montował, po złożeniu malutki. Rzeczywiście lekki. Spacerówka trochę mniejsza od Tako, bo Martynie nóżki już trochę wystawały. Rozkłada się na płasko. Jest taki zgrabny, ale jak pisałam, dla mnie Tako jest taki solidniejszy. I kolory są trochę bardziej jaskrawe niż na zdjęciach. U mnie w sklepie był czerwony i pomarańczowy, to ten drugi, taka żarówa trochę.
Potwierdzam, że gdybym nie trafiła na Tako w komplecie z fotelikiem, to ten bym kupiła na pewno, ale znalazłam jumpera w Bydgoszczy za taką kasę jak treeco w Toruniu i wybieram tako.

reklama
Dziewczyny a firma Graco jest raczej ok ???????
My będziemy mieli X-Landera jako głęboki a później chyba też spacerówkę, ale zastanawialiśmy się nad lżejszą właśnie firmy Graco.
I szukam opinii o tym wózeczku.

Do góry