reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

reklama
My z m wykupiliśmy ubezpieczenie pracownicze jeszcze we wrześniu, bo przy Martynce nie zdążyliśmy, becikowe swoją drogą i chyba załapiemy się na drugie od miasta - z Martyną się udało, więc troche kasy będzie, ale już kupilismy wózek, wyzerujemy wizyty u ginekologa, bo też koło 1000 wyjdzie, wykupimy szczepionki - kolejny 1000 i mamy w planach małe zamieszanie w kuchni i garażu i po kasie :sorry2:

Wlasnie mialam pytac jakie srodki antykoncepcyjne planujecie po porodzie? wiem ze podczas karmienia nie mozna wszystkiego ale z tym karmieniem to roznie bywa ja sprobuje karmic jak najdluzej choc poprzednio mi sie udalo tylko kazdego po miesiacu karmic zobaczymy jak wyjdzie teraz ale nie o to pytam chcialam poznac wasze opinie o plstrach badz zastrzykach bo co do spirali Czarna to ja bym sie bala tyle sie na czytalam ale wiesz to ja a ty moze bedziesz chwalic :))

Minisia a poczytaj o tej
Mirena, antykoncepcja, system hormonalny, wkładka, wkładka hormonalna - co to jest wiele słyszałam o niej dobrego. Ginka na poczatku proponuje mi tabsy dla karmiacych ale ja kiedys brałam i niestety moj organizm nietoleruje. Zastrzyków sie boje bo moja sis miała i odradza(brak ochoty:-( zatrzymuje wode w organizmie i sie tyje)
Plastrow nie znam:no:
Bdb sa tabletki Jasmin moze i je wypróbuje ale to sie jeszcze zobaczy:rofl2:

Zaraz poczytam.Wiesz ja troszke mam ksiazeczek o antykoncepcji i w sumie wszedzie strasza mnie skutki uboczne ale zanim podejme decyzje spytam gina co mi poleci.Ja troszke w plastry chce uderzyc ale tez nie wiem na 100%czy sa takie rewelacyjne
Ty juz sie zdecydowalas na ta spirale????

Minisia a poczytaj o tej
Mirena, antykoncepcja, system hormonalny, wkładka, wkładka hormonalna - co to jest wiele słyszałam o niej dobrego. Ginka na poczatku proponuje mi tabsy dla karmiacych ale ja kiedys brałam i niestety moj organizm nietoleruje. Zastrzyków sie boje bo moja sis miała i odradza(brak ochoty:-( zatrzymuje wode w organizmie i sie tyje)
Plastrow nie znam:no:
Bdb sa tabletki Jasmin moze i je wypróbuje ale to sie jeszcze zobaczy:rofl2:

Moja sis po zastrzykach tak przytyła, że szok.
Więc chyba najbezpieczniejsze będą plasterki - chociaż zasięgnę porady lekarza.

reklama
A ja byłam ostatnio u gina i poczytałam ulotki o tabletkach anty dla kobiet karmiących (tylko nie pamiętam nazw) . Więc chyba na jakieś tabletki się zdecyduję ale popytam jeszcze gina jakie wybrać.:happy:

Do góry