reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

Hej dziewczyny...

Ja narazie jestem nastawiona na Mutsy 4 rider :)
Oglądałam wiele... najpierw wybór padł na x landera xa, potem koleżanka kupiła TAKO i też byłam zafascynowana, szczególnie jej opowieściami... a teraz jak od 26 maja 2 razy był już na gwarancji to odpuściłam i sprzedwca nastawił mnie na MUTSY.

Czy może ma któraś z was doświadczenie z tą firmą?

reklama
A my wstepnie wybralismy Nestor Sport i chyba tak zostanie. Ogladalismy w sklepie, sprzedawca pokazywał wszystko dokładnie, wagowo tez nie jest zle, bo około 13 kg. Co do koloru to chyba bedzie granatowo- niebieski albo cos w tym stylu, nie wiem jeszcze :-) Zna ktos jakies opinie o tym wozeczku??

Wózek fajny, ale ja nie słyszałam opinii o nim.
Przepraszam nie pomogę a może w google wpisz opinie o wózkach nestor i może coś się pojawi.

No własnie znajduje tylko stare opinie o Nestorach, ze niby fajne, ale ciezkie i teraz nie wiem, bo ten moj mi sie całkiem lekki wydawał, wydaje mi sie że te Sport są lżejsze niz te wczesniejsze modele.

No wlasnie...dla mojej kolezanki 13 kg to za duzo a dla mnie to malo sie wydaje.on mieszka na 4 pietrze bez windy, a ja na 1 z winda wiec tu jest roznica...moj wazy 15 kg i wydaje mi sie ze nie jest tak tragicznie:)na allegro widzialam takie po 20 kg wozki:)

reklama
O masz to dla ciężarowców taki wózek.
Gryf tyle waży - na studiach mieliśmy zajęcia z kulturystyki i trzeba było dźwigać do martwego ciągu i wypychania w górę, więc wiem ile to waży.
Ale wózka nikt nad głową nosić nie będzie.
Dla mnie taki do 15 kg jest ok.

Do góry