reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

reklama
Wogóle mi się bardzo podobają te z motywem kwiatowym. Ten czarny z czerwonym tez fajnie wygląda ale stwierdziłam, ze latem to się ta budka za mocno nagrzeje. Więc sobie tak myślę o tym czerwoanym w kwiaty albo o śliwkowym w kwiaty, a może powinnam wyrać coś bardziej stonowanego??

Właśnie w tych kwaitach jest coś oryginalnego;-) Większosc wózków jakie się widzi na mieście jest do siebie podobnych. Mam ochotę zaszaleć ale moze potem nie bedzie chętnego by go odkupic?

No chyba zartujesz Kaka chetny napewno sie znajdzie i to niejeden:tak::tak::tak: ja bym szalała. Powiem ci ze gdyby ten mój seledy nowy byłby w motywy kwiatowe. to Sami napewno by w takim jezdził:-p

Czarne mają 3 rodzaje różnych kwaitów, moze rozszerzą oferte na inne kolorki. I tak wózio będzie po porodzie wiec kto wie - może się załapię na cos nowego;-)

reklama
Skuszę sie jak becikowe będzie na koncie:tak:
Karolka tylko ze na becikowe sie czeka prawie albo i ponad miesiac:tak: (bo najpierw PESEL trza miec a tu czeka sie kolo miesiaca) Moze lepiej z ubezpieczenia:-p bo szkoda by tyle czasu z malutka nie wychodzic;-)
Ja kupuje we wrzesniu karoce:tak: Najchetniej juz bym kupiła ale co aj bede kupowac pozniej:rofl2:

Do góry