reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

reklama
Witajcie, A co sądzicie o muts joey? Bardzo mi się podoba no i ma duże koła co bardzo ułatwia prowadzenie. Przy pierwszym miałam x lander x1 i też był super

MEGA ZESTAW BABY MERC WÓZEK AGAT+FOTELIK+GRATISY (416543642) - Aukcje internetowe Allegro
to jest wozek Rafalka. jutro bede zamawiac:tak:mial byc Tako albo Coneco ale ciegle coz mi nie pasowalo w nich wiec teraz jest ten. mam nadzieje ze sie nie rozleci:tak:tym bardziej ze pewnie bede go uzywac tylko pol roku do kupna spacerowki lekkiej jakiejs:tak:a ten ma fotelik w zestawie i cena mi sie baardzo podoba:tak:kolor jeszcze nie do konca wybrany ale chyba czarno srebrny albo czarny z turkusem bo te inne jakies dziwne mi sie wydaja.a nie chce mu niebieskiego kupowac po porstu bo mi sie jakos zle kojarzy, ze chlopak zawsze ma niebieski:tak:

No wlasnie szkoda ze go zobaczyc nie moge ale za taka cene nawet nie boje sie ryzykowac bo wyglada na ok. a te 6 miesiecy chociaz to wytrzyma raczej:tak:tylko dlaczego tyle kolorow do wybory....w tych tanszych jest bardzo duzo ich i nie moge sie zdecydowac na kolor bo wszystkie podobne:tak:te lepsze wozki maja kila i jest latwiej:tak:

Mnie się podoba:

popiel-róż
oliwka-beż
grafit-błękit
granat-błękit
bordo-beż
oliwka-seledyn

Ale tak najbardziej to ten grafit-błękit :-)

blond fajny
My mamy tego xlandera zaklepanego, koleżanka którą spotkałam ugina tez go kupiła, ale ona też mieszka na wiosce:)

reklama
Do góry