reklama
Witajcie, A co sądzicie o muts joey? Bardzo mi się podoba no i ma duże koła co bardzo ułatwia prowadzenie. Przy pierwszym miałam x lander x1 i też był super
magdziunia
Październikowa Mama'08
Hmm ... wózek wygląda na całkiem solidny, ma skrętną tylną oś, ale ja wolę X-Landera.
blond_20
Czarownica
MEGA ZESTAW BABY MERC WÓZEK AGAT+FOTELIK+GRATISY (416543642) - Aukcje internetowe Allegro
to jest wozek Rafalka. jutro bede zamawiacmial byc Tako albo Coneco ale ciegle coz mi nie pasowalo w nich wiec teraz jest ten. mam nadzieje ze sie nie rozlecitym bardziej ze pewnie bede go uzywac tylko pol roku do kupna spacerowki lekkiej jakiejsa ten ma fotelik w zestawie i cena mi sie baardzo podobakolor jeszcze nie do konca wybrany ale chyba czarno srebrny albo czarny z turkusem bo te inne jakies dziwne mi sie wydaja.a nie chce mu niebieskiego kupowac po porstu bo mi sie jakos zle kojarzy, ze chlopak zawsze ma niebieski
to jest wozek Rafalka. jutro bede zamawiacmial byc Tako albo Coneco ale ciegle coz mi nie pasowalo w nich wiec teraz jest ten. mam nadzieje ze sie nie rozlecitym bardziej ze pewnie bede go uzywac tylko pol roku do kupna spacerowki lekkiej jakiejsa ten ma fotelik w zestawie i cena mi sie baardzo podobakolor jeszcze nie do konca wybrany ale chyba czarno srebrny albo czarny z turkusem bo te inne jakies dziwne mi sie wydaja.a nie chce mu niebieskiego kupowac po porstu bo mi sie jakos zle kojarzy, ze chlopak zawsze ma niebieski
magdziunia
Październikowa Mama'08
Wózek wygląda na solidny a poza tym ma wszystko w cenie.
blond_20
Czarownica
No wlasnie szkoda ze go zobaczyc nie moge ale za taka cene nawet nie boje sie ryzykowac bo wyglada na ok. a te 6 miesiecy chociaz to wytrzyma raczejtylko dlaczego tyle kolorow do wybory....w tych tanszych jest bardzo duzo ich i nie moge sie zdecydowac na kolor bo wszystkie podobnete lepsze wozki maja kila i jest latwiej
magdziunia
Październikowa Mama'08
Mnie się podoba:
popiel-róż
oliwka-beż
grafit-błękit
granat-błękit
bordo-beż
oliwka-seledyn
Ale tak najbardziej to ten grafit-błękit :-)
popiel-róż
oliwka-beż
grafit-błękit
granat-błękit
bordo-beż
oliwka-seledyn
Ale tak najbardziej to ten grafit-błękit :-)
reklama
Antuanet24
Październikowe mamy'08
blond_20 fajny wózio:-) Mi ten czarny+turkus się podoba.