reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

reklama
Blondii kurde on jest bardzo podobny do cosmo a ja wizualnie widziałam ten wózek i kurde jakos takie niedorobiony mi sie wydawał. Tak jakby nic do siebie niepasowało, Gondola taka wielka przy tym stelazu i taki on niski itp. Najlepiej jak sama sprawdzisz

ja wlasciwie tylko ten Tako widzialam co chcialam wczesniej i podobal mi sie...tzn sprawia wrazenie porzadnego, ale nie podobno ciezki wiec nie wiem...jeszcze nie bylam w wozkowym sklepie...tylko to co na allegro i na ulicy widze:)

Jak byliśmy nad morzem, to mi się głowa dookoła szyi obracała :-D. X landery rozpoznaję z odległości :-D. A tak na serio, to ja też uważam, że wózek najlepiej na własne oczy zobaczyć, bo zdjęcie, to często mocno nie to samo :tak:.
Czarna ja mam pytanie gdzie tego Treeco można zobaczyć w necie, bo tak z ciekawości chciałałabym zobaczyć. Zdania, że kupimy tako pewnie nie zmienię, ale mamy podobny gust wózkowy więc chętnie i na ten spojrzę :-)

Jak byliśmy nad morzem, to mi się głowa dookoła szyi obracała :-D. X landery rozpoznaję z odległości :-D. A tak na serio, to ja też uważam, że wózek najlepiej na własne oczy zobaczyć, bo zdjęcie, to często mocno nie to samo :tak:.
Czarna ja mam pytanie gdzie tego Treeco można zobaczyć w necie, bo tak z ciekawości chciałałabym zobaczyć. Zdania, że kupimy tako pewnie nie zmienię, ale mamy podobny gust wózkowy więc chętnie i na ten spojrzę :-)
Kasia ten treeco to takie coś:-p
TREECO GłEBOKO- SPACEROWY, 3 GRATISY ! PROMOCJA! (417776199) - Aukcje internetowe Allegro
Osobiscie niewidziałm go na żywo ale bardzo przypomina Coneco V3 jedynie co mnie w nim bardziej przekonuje to spaceróweczka całkowicie rozkładana, rączka z regulacja (nieteleskopowa)
Spełnia praktycznie moje wsie warunki wiec:-p:-p:-p

ja wlasciwie tylko ten Tako widzialam co chcialam wczesniej i podobal mi sie...tzn sprawia wrazenie porzadnego, ale nie podobno ciezki wiec nie wiem...jeszcze nie bylam w wozkowym sklepie...tylko to co na allegro i na ulicy widze:)

Asiu Tako jest faktycznie ciężki - miałam okazję przejechać się w sklepie, obejżałam dokładnie i .... :baffled: niestety.

Dziewczyny widzę, że pare z Was interesuję się tym Tako a nie widzę zainteresowania Polakiem. Byłam akurat w hurtowni i oglądałam obydwa modele. Faktycznie fajnie ten wózio wygląda, ale Polak SMART ma większą gondolę niż Tako i jest zdecydowanie lżejszy niż Tako. Dla mnie to są dwa ważne argumenty. Nie wiem czy ja się najarałam na tego Polaka, a może któraś wypowie się na jego temat :-)
Polak

reklama
Rzeczywiście fajniutki!!!
Szkoda, że na piankach, ale jakby był pompowany, to ważyłby 3 kilo więcej, czyli tyle ile jumper. Fakt, że z fotelikiem 300 zł tańszy.

Do góry