reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

Nie wiem czy zdążymy i czy na wszystko wystarczy ale jestem dobrej myśli;-) Co do wóżka to nie mam wyjścia - na wszystko mi nie starczy. Wolę mieć chatę wyremontowaną niż wózek w tej chwili...bo remont przy Małej raczej odpada.

reklama
No jasne ze tez bym wolała miec zrobiona chate najpierw. Ale o ile dobrze pamietam coś dziadek wspominał o kupnie wózeczka:-p Czyżby plany sie zmieniły?

Kaka82 - pewnie, że remontujcie chatke !! super !! my poki co wynajmujemy mieszkanie, wiec nie bedziemy specjalnie inwestowac w remont ... ale tez myslimy o czyms wlasnym, ale to dopiero w 2009 roku...

Dziewczyny wy kupujecie wozki trzy funkcyjne?bo ja o tym tez myslałam ale uznałam ze te nosidełko przypinane do stelarza sie nieprzyda ze to dobre i fajne jest na lato, kupie nosidełko samochodowe oddzielnie, chyba ze sie myle:baffled:

Ewela 24 - wiesz...sama mam podobny dylemat... ten pierwszy nad ktorym sie zastanawiamy jest 3-funkcyjny, dwugi (x-lander) dwufunkcyjny, ale mozna do niego dokupic fotelik samocodowy ktory pasuje do stelaza, a trzeci v-travel - dwufunkcyjny.... fotelik smaochodowy na pewno chcemy kupic od razu, ale tez nie wiem, czy warto zeby pasowal do wozka czy niekoniecznie.. W sumie to jesienią i zimą chyba i tak nie da się go mocować do wózka ze względu na zimno ...

Toledo jest trochę mniejszy, taki zgrabniejszy. Jak już wcześniej pisałam - taki dla mamusi. Atlantic jest masywny, cięższy i szerszy (moja siostra ma problem z wjechaniem do niektórych sklepów na osiedlu) - wg mnie jest taki dla tatusia. Jeśli nie możesz się zdecydować to polecam pod rozwagę JUMPER TAKO Wózek wielofunkcyjny pompa (412144676) - Aukcje internetowe Allegro
Ja też wybierałam pomiędzy toledo a atlanticiem i mieliśmy brać atlantica, bo mężowi przypadł bardziej do gustu, a dzięki temu chętniej będzie chodził na spacery ;-) do czasu aż siostra wyszukała mi tako - ten jest jakby ulepszoną wersją tych obu.
Przepraszam za zamieszanie, ale taka moja opinia :-)
Dziękuję za poradę.Fajny ten tako,muszę go tylko obejrzeć jeszcze sobie na żywo.dla mnie ten atlantic też zbyt masywny jest ale tak jak u Ciebie mojemu M się podoba:-)ale w sumie to i tak zawsze my więcej korzystamy z wózeczków niż Mężowie.:-D

dziewczyny, co do nosidełek montowanych w kółka wózka- mój ma taką możliwość i bardzo sie z tego ciesze. pierwszą Laure tez rodziłam w październiku i jezdziła na dwór normalnie w gondoli ale za to po zakupy duuużo wygodniejsze jest nosidełko w kółkach.zajmuje dużo mniej miejsca i w aucie i w sklepie. potem zreszta na wiosne jak zaczynała być za duża do gondoli a malutka w spacerówce to chodziłam przez jakis czas z nia z kółkami z nosidełkiem,. takie moje doświadczenie;-)
a i jeszcze, to nosidełko miałam do 12kg a wiec długo mogła nim jeżdzić w aucie a potem przynajmniej nie było jakiegoś przejsciowego fotelika do auta tylko odrazu fotel od 12kg do 36 bodajże, także obeszlo sie bez dodatkowych kosztów.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Aniaaa fajniutkie ten V-travel:tak::tak: ciekawe ile waży:-p My jestesmy na 95% zdecydowani na Treeco i tez z fotelikiem chyba i to z tych pierwszych wzgledów co pisała Justynka przyda sie na zakupach bo z dwójka maluchów bedzei cieżko.:tak:

Do góry