reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

reklama
Mirabelka 73 - koleżanka właśnie kupiła ten wózek w Częstochowie, więc wszystkiego sie o nim dowiem i Ci napiszę ! nie mają jeszcze dzidziusia (dopiero w połowie września) więc nie dowiem się jak sprawdza się w praktyce, ale przynajmniej jak wagowo, jaka wielkość gondoli i co jeszcze ma ciekawego :-)

Aniaaa super, zawsze lepiej jak ktoś znajomy obejrzy i przetestuje, wyczytałam że ma spacerówkę przód/tył a moje pozostałe typy chyba nie, a to też ma dla mnie znaczenie

Witajcie to znowu ja z listopada;-).
Chciałam tylko napisać dla zainteresowanych, że w omedze Hebart mają być pompowane koła skrętne z przodu pojedyncze. Takie jak w coneco toledo.Podobno za jakieś 2 tygodnie. pozdrawiam.

A u mnie będzie X-Lander XA - moja siostra powiedziała, że mi da.
Kupowała gondolę i jej małą używała ją tylko 3 miesiące.
Whpiorę sobie i będzie jak nowa.
A spacerówkę jakąś lżejszą kupię już na wiosnę.

reklama
KOŁYSKA Z DREWNA BUKOWEGO Z DODATKAMI (414979011) - Aukcje internetowe Allegro
A o tym myślę do spania dla mojej Lili...
Łóżeczko dostanę później od szwagierki, a póki nie trzeba to nie chcę zagracać pokoju dużym łóżkiem (bo spać na razie i tak będzie z nami w sypialni).
Poza tym czytałam, że kołysanie dobrze wpływa na rozwój układu nerwowego maleństwa :tak:

Z innej beczki - kiedy można dziecię wyekspediować do oddzielnego pokoiku?

Do góry