reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

Ja wlasnie przewertowalam allegro,e-baya i strone mothercare...Wiecie co jestem niezdecydowana co do lozeczka.Od poczatku chcielismy lozeczko turystyczne graco,takie ze wszytskim juz,no,ale wczoraj tak poogladalam te drewniane i sama nie wiem:baffled:.Fakt,ze sa drozsze,bo trzeba jeszcze poszewki itd..ale chyba ladniej wyglada.Znowu za turystycznym przemawia to,ze jak do Polski pojedziemy to mozna zlozyc i wziac ze soba,ale z tych co mi sie podoba to jest tylko biale z lekkim pomaranczem,przerazaja mnie te jasne kolory:-(.Kolezanka ma jeszcze do odsprzedania kolyske,ale to tez na 6miesiecy tylko...No i mam problem:-:)-:)-(.Poradzcie mi cos!!!

reklama
motylek każdy lubi coś innego
ja mam turystyczne i drewniane i wolę to pierwsze
chociażby ze względu na to, że Mały się nie obija o szczebelki
do drewnianego musiałam kupić ochraniacz a i tak zdarzyło mu się, że jak stał nózka się zemsknęła i wpadał między szczeble
długo na drewniane chorowałam o takie
w końcu dostałam w spadku takie najzwyklejsze
a turystyczne mamy z tej firmy i bardzo podobne do tego

Motylku my kupiliśmy derwniane:tak:z całym wyposażeniem na allegro (pościel + materacyk+ochraniacz dookoła łóżeczka+ baldachim) wszystko za 317 zł i jestem bardzo zadowolona:tak:

Motylku ja też się nad tym zastanawiam i chyba jednak jestem za drewnianym, ponoć stabilniejsze, na dłużej wystarczy i zawsze to z naturalnego tworzywa, ale tak jak powiedziała Sara każdy lubi co innego :-).

Ja przy Niki miałam drewniane. Przy Laurce turystyczne. Teraz mam kołyske na pierwsze miesiace a potem turystyczne bedzie. Byłam i jestem z niego bardzooooo zadowolona. Zawsze wszedzie zabierałam ze sobą. Miałam otwierany bok wiec mała mogła zawsze wyjsc z niego. Jedyny minus to to ze moja malutka była naprawde malutka i ciezko jej było sie uczyc wstawac w tym łózeczku ale teraz jestem cwana i zamierzam zakupic takie specjalne chwytaki:-p

Ja mam wiklinowe łużeczko, średnio do 8 miesiąca- jestem z niego b.zadowolona, bo jakoś zawsze miałam wrażenie że takie kruszynki niemowlaki w takich drewnianych wielkich dla nich łużeczkach, muszą czuć sie jak na okręcie i dlatego chciałam małe na początek poza tym bardzo mi sie takie podobało od zawsze a żyje się tylko raz:-) potem przesadziłam małą do takiego mniej wiecej jak pokazywała sa_raa no i dziś kupiłam jej normalne łużko singiel. Co do turystycznych, jakos mi one nie podchodzą, nie wiem, bez urazy, ale takie namiotowe są, jak na wycieczke,nie w moim guście, ale jak to napisała już wanilia79- każda lubi co innego:-) bez tego świat byłby nudny;-)

U nas Zosia do 4 miesiaca spala w kolysce, potem w drewnianym lozeczku ale mielismy tez turystyczne w ktorym nie zabardzo cciala siedziec bo przez siatke malo co widziala, takze po paru miesiacach je sprzedalismy.
No i jak widac kazda inny gust ma, teraz tez bedziemy mieli drewniane lozeczko, tylko szkoda mi bo kolyski juz nie mamy:blink:

reklama
Do góry