reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

Zdecydować się maprawdę trudno. Jedno i drugie ma swój urok i swoje zalety, jak i wady. Ja mnam też łóżeczko po siostrze wiec już nie bedę kombinowac;-)

reklama
Majeczka 02 a czy kupiłaś może tą kołyskę w babymaxie? Ja też planuje kupić kołyskę ale jeszcze nie zdecydowałam się dokładnie na konkretną.

A ja się zastanawiam nad dwoma wózeczkami i kompletnie się zdecydować nie mogę.Pierwszy to NOWOŚĆ Wózek CONECO TOLEDO +Torba+folia wys 0z (400739842) - Aukcje internetowe Allegro
a drugi to ATLANTIC ESPIRO 02 BABY DESIGN+GOND.+OCIEPL.+TORBA (401402207) - Aukcje internetowe Allegro
i się kompletnie zdecydować nie mogę.może któraś z was słyszała coś na ich temat i mi coś poradzi.pozdrawiam ciepło w te upalne dzionki :)

Toledo jest trochę mniejszy, taki zgrabniejszy. Jak już wcześniej pisałam - taki dla mamusi. Atlantic jest masywny, cięższy i szerszy (moja siostra ma problem z wjechaniem do niektórych sklepów na osiedlu) - wg mnie jest taki dla tatusia. Jeśli nie możesz się zdecydować to polecam pod rozwagę JUMPER TAKO Wózek wielofunkcyjny pompa (412144676) - Aukcje internetowe Allegro
Ja też wybierałam pomiędzy toledo a atlanticiem i mieliśmy brać atlantica, bo mężowi przypadł bardziej do gustu, a dzięki temu chętniej będzie chodził na spacery ;-) do czasu aż siostra wyszukała mi tako - ten jest jakby ulepszoną wersją tych obu.
Przepraszam za zamieszanie, ale taka moja opinia :-)

Czesc dziewczyny !! ledwo wrocilismy z Suwalszczyzny, a ja wpadlam w wir poszukiwan wozka... pierwotnie mielismy kupic jeden z tanszych, ale podczas wyjazdu stwierdzilismy, ze na tyle aktywnie spedzamy czas, ze taki najprostszy nie do konca nam sie sprawdzi. Zaczelismy sie zastanawiac nad dwoma modelami: Chicco Trio S3, WOZEK CHICCO S3 TRIO AUTO FIX TOP BLACK TOPAZIO (408798334) - Aukcje internetowe Allegro , oraz x-landerem x1 (ten sam co Ppatqa kupuje.Co o nich sadzicie ?? nie mam do konca przekonania do tych 3 kolek w Chicco, aczkolwiek jak czytalam niektore komentarze to wiele osob sobie go chwali... to na czym nam najbardziej zalezy, to zeby dobrze sie skladal i zeby nadawal sie dojazdy nie tylko po asfalcie, a takze, zeby Malemu bylo wygodnie podczas dluzszych spacerkow... Z gory dzieki za pomoc :-)

Wózio zajefajne ale ja i tak kupię wózek dopiero za kasę z porodu:zawstydzona/y: chyba ze jakimś cudem spadnie jakis grosz z nieba:-D

Musimy kupić szafę dla Hani, szfkę do kuchni bo mi brakuje miejsca - nowy blat kuchenny. Mamy Kuchnię połączoną z jadalnią wysokim barkiem...chcemy go ściachać na wysokość szafek kuchennych, które będą stały od kuchni a z drugiej strony będzie nam służyło jako stoł kuchenny. Bo z jadalni robi się teraz pokój komputerowy;-) Będzie tam też stała szafa z korytarza bo wózio chce trzymać w domku. Więc juz nie będzie miejsca na stół i krzesła;-( ale i tak mi się podoba to rozwiazanie.

reklama
No Kaka ale zmiany sie szykuja:tak::tak::tak: a zdarzycie z tym wszytkim przed narodzinkami?????:-p
U mnie wózio musi byc przed porodem. (no chyba ze cos n ie tak wypali:cool2:)Bo jak bedzie pogoda planuje szybkie spacerki. Nie lubie ograniczenia:-p

Do góry