reklama
wanilia79
Entuzjast(k)a
Ja nie mam siostry i muszę pokombinowaćZdecydować się maprawdę trudno. Jedno i drugie ma swój urok i swoje zalety, jak i wady. Ja mnam też łóżeczko po siostrze wiec już nie bedę kombinowac;-)

magdziunia
Październikowa Mama'08
Ja też dostanę łóżeczko po siostry dzidziusiu, ale muszę pokombinować jak je przewieźć.
Kaka zobacz jakie cudeńko
Wózek Deltim Focus Wielofunkcyjny (411964575) - Aukcje internetowe Allegro
A ja się zastanawiam nad dwoma wózeczkami i kompletnie się zdecydować nie mogę.Pierwszy to NOWOŚĆ Wózek CONECO TOLEDO +Torba+folia wys 0z (400739842) - Aukcje internetowe Allegro
a drugi to ATLANTIC ESPIRO 02 BABY DESIGN+GOND.+OCIEPL.+TORBA (401402207) - Aukcje internetowe Allegro
i się kompletnie zdecydować nie mogę.może któraś z was słyszała coś na ich temat i mi coś poradzi.pozdrawiam ciepło w te upalne dzionki![]()
Toledo jest trochę mniejszy, taki zgrabniejszy. Jak już wcześniej pisałam - taki dla mamusi. Atlantic jest masywny, cięższy i szerszy (moja siostra ma problem z wjechaniem do niektórych sklepów na osiedlu) - wg mnie jest taki dla tatusia. Jeśli nie możesz się zdecydować to polecam pod rozwagę JUMPER TAKO Wózek wielofunkcyjny pompa (412144676) - Aukcje internetowe Allegro
Ja też wybierałam pomiędzy toledo a atlanticiem i mieliśmy brać atlantica, bo mężowi przypadł bardziej do gustu, a dzięki temu chętniej będzie chodził na spacery ;-) do czasu aż siostra wyszukała mi tako - ten jest jakby ulepszoną wersją tych obu.
Przepraszam za zamieszanie, ale taka moja opinia :-)
Czesc dziewczyny !! ledwo wrocilismy z Suwalszczyzny, a ja wpadlam w wir poszukiwan wozka... pierwotnie mielismy kupic jeden z tanszych, ale podczas wyjazdu stwierdzilismy, ze na tyle aktywnie spedzamy czas, ze taki najprostszy nie do konca nam sie sprawdzi. Zaczelismy sie zastanawiac nad dwoma modelami: Chicco Trio S3, WOZEK CHICCO S3 TRIO AUTO FIX TOP BLACK TOPAZIO (408798334) - Aukcje internetowe Allegro , oraz x-landerem x1 (ten sam co Ppatqa kupuje.Co o nich sadzicie ?? nie mam do konca przekonania do tych 3 kolek w Chicco, aczkolwiek jak czytalam niektore komentarze to wiele osob sobie go chwali... to na czym nam najbardziej zalezy, to zeby dobrze sie skladal i zeby nadawal sie dojazdy nie tylko po asfalcie, a takze, zeby Malemu bylo wygodnie podczas dluzszych spacerkow... Z gory dzieki za pomoc :-)
Kaka zobacz jakie cudeńko
Wózio zajefajne ale ja i tak kupię wózek dopiero za kasę z porodu

Musimy kupić szafę dla Hani, szfkę do kuchni bo mi brakuje miejsca - nowy blat kuchenny. Mamy Kuchnię połączoną z jadalnią wysokim barkiem...chcemy go ściachać na wysokość szafek kuchennych, które będą stały od kuchni a z drugiej strony będzie nam służyło jako stoł kuchenny. Bo z jadalni robi się teraz pokój komputerowy;-) Będzie tam też stała szafa z korytarza bo wózio chce trzymać w domku. Więc juz nie będzie miejsca na stół i krzesła;-( ale i tak mi się podoba to rozwiazanie.
reklama