Dziewczyny, serio to ja jestem w szoku, że już tak szybko wszystko kupujecie. Też mnie czasem świerzbi, ale należę do tych hmmm mniej enttuzjastycznych. Czasem chciałabym już coś kupić, ale coś we mnie mnie trzyma. Planuję takie większe zakupy na sierpień, tym bardziej, że Łodzi w tym sklepie Bejbi, co zamierzamy kupować wszystko, dostajesz towar od ręki (chyba, że kolor, to czeka się 3 dni). Jakbym małemu już coś kupiła, to bym pewnie siedziała non stop wtulona w to nosem. Chociaż szczerze mówiąc, to nie mogę siię doczekać tych sierpniowych zakupów ( a trochę Wam zazdroszczę, że już macie wózeczki...)
reklama
czarna też chcę zrobić tak, żeby we wrześniu być gotową. W tym czasie to już praktycznie w każdej chwili może być TEN moment, a mnie się wydaje, że to jeszcze taaaak dłuuuugoooo i doczekać się nie mogę jak swojego synka będę na cycu trzymała
Ciril ja ten wózio kupiłam już teraz, bo była taka okazja. Mało używany i w dobrej cenie. Koleżanka się chciała pozbyć, a mi bardzo się spodobał i stąd już jest. Ale pociesz się, że mam tylko ten wózio jak na razie. Nic więcej nie posiadam dla dzidzi i trochę się tym martwię, bo widziałam już Wasze fotki co wkleiłyście z ciuszkami. Ale myślę, że jest jeszcze trochę czasu więc pewnie zdążę nadrobić straty heheheh. Nie chcę też dużo kupować, bo koleżanka obiecała mi później też do odsprzedania ciuszki więc zobaczymy jak to będzie.
Kołyska wypożyczona więc też nie kupiona hehehehehe.
Kołyska wypożyczona więc też nie kupiona hehehehehe.
Sylwcia, ale już coś masz... a moje koleżanki mówią, że ja to się chyba wcale nie cieszę, bo nie latam i nie przebieram w ciuszkach. A ja podchodzę do zakupów racjonalnie: zrobiłam listę, co potrzebne, a teraz sprawdzam firmy i wybieram typy. Także jak pójdę na zakupy to już z gotowcem (nie przepadam za zakupami
Śmiać mi się chce z samej siebie, bo dla mnie dobrze, że do tego października, to jednak jeszcze trochę zostało. Jeśli chodzi o wózek, to co raz bardziej zaczynają przemawiać względy praktyczne. Musimy brać pod uwagę, że nasze pierwsze dziecko będzie przez jakiś czas mobilne i do bagażnika muszą zmieścić się dwa wózki, jeśli chodzi o wyjazdy do rodziny, czy gdzieś dalej, to jeszcze kojec więc to całkiem sporo. Ostatnio mój m miał okazję zapakować spacerówkę atlantica do naszego bagażnika i mimo, że mamy całkiem spory, to generalnie nie bardzo było co upchnąć. Ponieważ mam dobre zdanie o firmie coneco, to zainteresował mnie wózek galaxy. U mnie warunki jezdne na osiedlu całkiem dobre, a zimy ostatnio raczej ciepłe więc myślę, że z tym wózkiem może być ok. Nie jest to szczyt moich marzeń, ale rozsądek zaczyna brać górę.
To jest przykładowe zdjęcie.
To jest przykładowe zdjęcie.
Ja sie obawiam, że do naszego bagażnika żaden wózek sie nie wmiesci. Może kupimy nadstawkę na dach jak za starych czasów tylko czy jeszcze cos takiego robią hehehe Mieszkam na parterze wieć waga wózka nie specjalnie mnie będzie męczyć. Interesuje mnie głównie zwrotność, łatwość prowadzenia i cena. To ostatnie chyba najbardziej Wózek chcemy kupić na samym koncu. Teraz będziemy się bawić w remont. Kupimy kilka mebli do dziecinnego pokoiku i jakoś wszystko powoli uzbieramy
Co do ciuszków to już niezła sterta sie nazbierała i przypuszczam, że jeszcze niejedno dostaniemy od cioć i dziadków;-) W sumie trudno mi ocenic czy tego wszystkiego wystarczy ale sądzę że tak;-)A jak zbraknie to sklepy są dzis tak zaopatrzone, ze problemu nie będzie.
Co do ciuszków to już niezła sterta sie nazbierała i przypuszczam, że jeszcze niejedno dostaniemy od cioć i dziadków;-) W sumie trudno mi ocenic czy tego wszystkiego wystarczy ale sądzę że tak;-)A jak zbraknie to sklepy są dzis tak zaopatrzone, ze problemu nie będzie.
reklama
Kasia wózek fajniutki. Tylko ze ja stawiam na rączke w całości. Mam taka w spacerówce i jak mam prowadzic jedna reka to jestem chora
Kaka a przejrzałaś te twoje ciuszki?????????? Ja strasznie licze na ciuszki od mojej sis tylko ze ona w zeszłym roku dała je swojej szwagierce i mam nadzieje ze wrócą Bo inaczej mam pozamiatane
Kaka a przejrzałaś te twoje ciuszki?????????? Ja strasznie licze na ciuszki od mojej sis tylko ze ona w zeszłym roku dała je swojej szwagierce i mam nadzieje ze wrócą Bo inaczej mam pozamiatane