reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

Czarna tez sie ciesze że mam już wózio:tak: aż już bym najchetniej na spacer wyjechała ale z pustym głupio:-D:-D
Kaka no niestety za duze i za stare:-)juz jestesmy:-p
Sylwcia i Antuanet wózki sliczne, pierwsza klasa!!!

reklama
Mozesz lalę zapakować albo jakiegoś kota. Jak byłam małą dziewczynką to woziłam w wózkach psy i koty:)

kaka no ja tez a jak chcialam psa to wozilam w okolo bloku slonia na kółkach na sznurku rano , po szkole i wieczorem codziennie tak dlugo az rodzice stwierdzili ze bede sie opiekowala i mi kupili :)niestety jak dostalam to co chcialam moje poczucie obowiazku jakos sie ulotnilo i rodzice sie opiekowali :)

czarna79 kolorek chyba zostanie bo z tych skórzanych jest tylko taki kremowy albo biały:tak:
Sylwcia Twój też fajny wózeczek:-)
Ja dzisiaj poczytałam na różnych forach opinie o tej Emmaljunga i jestem przekonana że to ten. Mam nadzieje że teściowej sie spodoba, bo obiecała że wózeczek ona funduje;-)

Dzięki za miłe słowa o wózeczku :-)
Bardzo mi się spodobał, bo jako jeden z niewielu ma dużą gondolkę i duży kosz na zakupy :-) dzięki temu nie będę musiała kupować torby do wózka

Czarna ten wiklinowy kosz to rewelacyjna kołyska od mojej koleżanki - ile ona już dzieci wykołysała :-) i myślę, że będzie kołysać jeszcze nie jedno - rewelacyjna rzecz :-) POLECAM (sama bym nie kupiła takiego cuda też z powodów finansowych)

Sama też nie mogę doczekać się kiedy będę mogła wozić i ułożyć dzidzię w wózku i kołysce - hmmm ale mam nadzieję, że ten czas szybko zleci.
Dziś zorientowałam się, że stukło mi już 26 tygodni :-)

czarna79 moja teściowa oszalała na punkcie dziecka jak tylko sie dowiedziała:-) Ciągle mnie uszczesliwiala owocami, warzywami żebym dbała o siebie. Teraz juz kompletuje ciuszki, ale zbiera u siebie w domu i nic mi nie pokazuje:happy: Nie wiem czy to dlatego,że mój M jest jedynakiem a on sam nie mógł miec prawdziwego dziecintwa przez ojca alkoholika:baffled: Cale szczescie, że dała nam wolny wybór z tym wózkiem, taki jaki wybierzemy to ona kupi...
Sylwcia ta kołyska rewelka, tylko u mnie chyba by sie nie zmiescila, moze jak sie przeprowadzimy do nowego domku to pomysleo takiej.
Mam pytanie do mamuś, które już mają dzieciaczki: czy takie huśtawko-leżaczki sprawdzają sie przy takich niemowlakach? Fotka poniżej.
hutawkawj8.png

Antuanet dziewczyny na watku czerwcowym maja podobny i BARDZOOOOO sobie chwala. ja tez bede miała leżaczek ale taki zwykły;-)
I sie ciesz ze masz taka teściową. Mozliwe ze w ten sposób próbuje odkupic stracone dziecińswto syna:tak:

reklama
Do góry