reklama
kaka no ja tez a jak chcialam psa to wozilam w okolo bloku slonia na kółkach na sznurku rano , po szkole i wieczorem codziennie tak dlugo az rodzice stwierdzili ze bede sie opiekowala i mi kupili niestety jak dostalam to co chcialam moje poczucie obowiazku jakos sie ulotnilo i rodzice sie opiekowali
Antuanet24
Październikowe mamy'08
czarna79 kolorek chyba zostanie bo z tych skórzanych jest tylko taki kremowy albo biały
Sylwcia Twój też fajny wózeczek:-)
Ja dzisiaj poczytałam na różnych forach opinie o tej Emmaljunga i jestem przekonana że to ten. Mam nadzieje że teściowej sie spodoba, bo obiecała że wózeczek ona funduje;-)
Sylwcia Twój też fajny wózeczek:-)
Ja dzisiaj poczytałam na różnych forach opinie o tej Emmaljunga i jestem przekonana że to ten. Mam nadzieje że teściowej sie spodoba, bo obiecała że wózeczek ona funduje;-)
Dzięki za miłe słowa o wózeczku :-)
Bardzo mi się spodobał, bo jako jeden z niewielu ma dużą gondolkę i duży kosz na zakupy :-) dzięki temu nie będę musiała kupować torby do wózka
Czarna ten wiklinowy kosz to rewelacyjna kołyska od mojej koleżanki - ile ona już dzieci wykołysała :-) i myślę, że będzie kołysać jeszcze nie jedno - rewelacyjna rzecz :-) POLECAM (sama bym nie kupiła takiego cuda też z powodów finansowych)
Sama też nie mogę doczekać się kiedy będę mogła wozić i ułożyć dzidzię w wózku i kołysce - hmmm ale mam nadzieję, że ten czas szybko zleci.
Dziś zorientowałam się, że stukło mi już 26 tygodni :-)
Bardzo mi się spodobał, bo jako jeden z niewielu ma dużą gondolkę i duży kosz na zakupy :-) dzięki temu nie będę musiała kupować torby do wózka
Czarna ten wiklinowy kosz to rewelacyjna kołyska od mojej koleżanki - ile ona już dzieci wykołysała :-) i myślę, że będzie kołysać jeszcze nie jedno - rewelacyjna rzecz :-) POLECAM (sama bym nie kupiła takiego cuda też z powodów finansowych)
Sama też nie mogę doczekać się kiedy będę mogła wozić i ułożyć dzidzię w wózku i kołysce - hmmm ale mam nadzieję, że ten czas szybko zleci.
Dziś zorientowałam się, że stukło mi już 26 tygodni :-)
Antuanet24
Październikowe mamy'08
czarna79 moja teściowa oszalała na punkcie dziecka jak tylko sie dowiedziała:-) Ciągle mnie uszczesliwiala owocami, warzywami żebym dbała o siebie. Teraz juz kompletuje ciuszki, ale zbiera u siebie w domu i nic mi nie pokazuje Nie wiem czy to dlatego,że mój M jest jedynakiem a on sam nie mógł miec prawdziwego dziecintwa przez ojca alkoholika Cale szczescie, że dała nam wolny wybór z tym wózkiem, taki jaki wybierzemy to ona kupi...
Sylwcia ta kołyska rewelka, tylko u mnie chyba by sie nie zmiescila, moze jak sie przeprowadzimy do nowego domku to pomysleo takiej.
Mam pytanie do mamuś, które już mają dzieciaczki: czy takie huśtawko-leżaczki sprawdzają sie przy takich niemowlakach? Fotka poniżej.
Sylwcia ta kołyska rewelka, tylko u mnie chyba by sie nie zmiescila, moze jak sie przeprowadzimy do nowego domku to pomysleo takiej.
Mam pytanie do mamuś, które już mają dzieciaczki: czy takie huśtawko-leżaczki sprawdzają sie przy takich niemowlakach? Fotka poniżej.
Antuanet dziewczyny na watku czerwcowym maja podobny i BARDZOOOOO sobie chwala. ja tez bede miała leżaczek ale taki zwykły;-)
I sie ciesz ze masz taka teściową. Mozliwe ze w ten sposób próbuje odkupic stracone dziecińswto syna
I sie ciesz ze masz taka teściową. Mozliwe ze w ten sposób próbuje odkupic stracone dziecińswto syna
reklama