reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

Czarna tez sie ciesze że mam już wózio:tak: aż już bym najchetniej na spacer wyjechała ale z pustym głupio:-D:-D
Kaka no niestety za duze i za stare:-)juz jestesmy:-p
Sylwcia i Antuanet wózki sliczne, pierwsza klasa!!!

reklama
Mozesz lalę zapakować albo jakiegoś kota. Jak byłam małą dziewczynką to woziłam w wózkach psy i koty:)

kaka no ja tez a jak chcialam psa to wozilam w okolo bloku slonia na kółkach na sznurku rano , po szkole i wieczorem codziennie tak dlugo az rodzice stwierdzili ze bede sie opiekowala i mi kupili :)niestety jak dostalam to co chcialam moje poczucie obowiazku jakos sie ulotnilo i rodzice sie opiekowali :)

czarna79 kolorek chyba zostanie bo z tych skórzanych jest tylko taki kremowy albo biały:tak:
Sylwcia Twój też fajny wózeczek:-)
Ja dzisiaj poczytałam na różnych forach opinie o tej Emmaljunga i jestem przekonana że to ten. Mam nadzieje że teściowej sie spodoba, bo obiecała że wózeczek ona funduje;-)

Dzięki za miłe słowa o wózeczku :-)
Bardzo mi się spodobał, bo jako jeden z niewielu ma dużą gondolkę i duży kosz na zakupy :-) dzięki temu nie będę musiała kupować torby do wózka

Czarna ten wiklinowy kosz to rewelacyjna kołyska od mojej koleżanki - ile ona już dzieci wykołysała :-) i myślę, że będzie kołysać jeszcze nie jedno - rewelacyjna rzecz :-) POLECAM (sama bym nie kupiła takiego cuda też z powodów finansowych)

Sama też nie mogę doczekać się kiedy będę mogła wozić i ułożyć dzidzię w wózku i kołysce - hmmm ale mam nadzieję, że ten czas szybko zleci.
Dziś zorientowałam się, że stukło mi już 26 tygodni :-)

czarna79 moja teściowa oszalała na punkcie dziecka jak tylko sie dowiedziała:-) Ciągle mnie uszczesliwiala owocami, warzywami żebym dbała o siebie. Teraz juz kompletuje ciuszki, ale zbiera u siebie w domu i nic mi nie pokazuje:happy: Nie wiem czy to dlatego,że mój M jest jedynakiem a on sam nie mógł miec prawdziwego dziecintwa przez ojca alkoholika:baffled: Cale szczescie, że dała nam wolny wybór z tym wózkiem, taki jaki wybierzemy to ona kupi...
Sylwcia ta kołyska rewelka, tylko u mnie chyba by sie nie zmiescila, moze jak sie przeprowadzimy do nowego domku to pomysleo takiej.
Mam pytanie do mamuś, które już mają dzieciaczki: czy takie huśtawko-leżaczki sprawdzają sie przy takich niemowlakach? Fotka poniżej.
hutawkawj8.png

Antuanet dziewczyny na watku czerwcowym maja podobny i BARDZOOOOO sobie chwala. ja tez bede miała leżaczek ale taki zwykły;-)
I sie ciesz ze masz taka teściową. Mozliwe ze w ten sposób próbuje odkupic stracone dziecińswto syna:tak:

reklama
Do góry