reklama
Emmaljunga jest fajna i ładna, ale dla mnie za ciężka. Zależy mi na tym, żeby wózek był zwrotny a przy tym miał bardzo dobrą amortyzację, żeby mi maleńki po całej gondoli nie latał, ale nie chcę amortyzacji na paskach.
Z tych 3 co wymieniłam
najlepszą amortyzację ma Firkon Twist, na drugim miejcu jest ten Rider, a najbardziej twardy jest Mikado. Sama nie wiem, który wybrać.
A w związku z tym, że się budujemy nie chcemy kupować wózka za kilka tysięcy złotych. Zresztą teraz te drogie wózki są bardzo twarde, a my mieszkamy w miejscu, gdzie są same polne drogi
Z tych 3 co wymieniłam
najlepszą amortyzację ma Firkon Twist, na drugim miejcu jest ten Rider, a najbardziej twardy jest Mikado. Sama nie wiem, który wybrać.
A w związku z tym, że się budujemy nie chcemy kupować wózka za kilka tysięcy złotych. Zresztą teraz te drogie wózki są bardzo twarde, a my mieszkamy w miejscu, gdzie są same polne drogi
Ja dziś przy okazji ogladania mebelków pokazałam M wózeczki. I w su mie dał mi wolna rękę
oczywiscie przed zakupem mam go poinformowac jaki i za ile
ale mniej wiecej pokazałam mu co mnie interesuje aby wiedział na co ma byc przygotowany
i Omega nawet mu sie podobała.
Nie wiem jak wy kobity ale ja jestem straszna wyborze wózka i póki nie kupie bede wam tu truła d.....

Nie wiem jak wy kobity ale ja jestem straszna wyborze wózka i póki nie kupie bede wam tu truła d.....

reklama
Bo za dużo owoców jesz

Minisia kurde rewelacyjnie wszytko podałaś czyli identyko wymiary jak Treeco
tylko ze ten mój ma taka spacerówe jak ja chce. I taki sam kolorek bede kupować czyli jasna zieleń.
ps ale ci zazdroszcze ze juz masz
Ja tez bym juz kupiła ale zrobie to po przemeblowaniu bo szkoda aby sie kurzył. Czyli tak w sierpniu
Sylwcia śliczny wózeczek. A ten koszyk wilkinowy to tez waszego dzidziusia????? Mi sie takie cos tez marzy albo coś podobnego . Tylko mamy tyle wydatków ze dam sobie spokój

Minisia kurde rewelacyjnie wszytko podałaś czyli identyko wymiary jak Treeco

ps ale ci zazdroszcze ze juz masz

Ja tez bym juz kupiła ale zrobie to po przemeblowaniu bo szkoda aby sie kurzył. Czyli tak w sierpniu
Sylwcia śliczny wózeczek. A ten koszyk wilkinowy to tez waszego dzidziusia????? Mi sie takie cos tez marzy albo coś podobnego . Tylko mamy tyle wydatków ze dam sobie spokój
Ostatnia edycja: