reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

reklama
Emmaljunga jest fajna i ładna, ale dla mnie za ciężka. Zależy mi na tym, żeby wózek był zwrotny a przy tym miał bardzo dobrą amortyzację, żeby mi maleńki po całej gondoli nie latał, ale nie chcę amortyzacji na paskach.
Z tych 3 co wymieniłam
najlepszą amortyzację ma Firkon Twist, na drugim miejcu jest ten Rider, a najbardziej twardy jest Mikado. Sama nie wiem, który wybrać.
A w związku z tym, że się budujemy nie chcemy kupować wózka za kilka tysięcy złotych. Zresztą teraz te drogie wózki są bardzo twarde, a my mieszkamy w miejscu, gdzie są same polne drogi

Ja dziś przy okazji ogladania mebelków pokazałam M wózeczki. I w su mie dał mi wolna rękę:laugh2: oczywiscie przed zakupem mam go poinformowac jaki i za ile:-p ale mniej wiecej pokazałam mu co mnie interesuje aby wiedział na co ma byc przygotowany:tak:i Omega nawet mu sie podobała.
Nie wiem jak wy kobity ale ja jestem straszna wyborze wózka i póki nie kupie bede wam tu truła d.....:-p:nerd:

Dla mnie drogie nie oznacza najlepsze. Ja też szukam czegoś w średniej cenie. Chociaż wózek to kupimy na koncu...

Czarna a wiec tak koła sa średnicy: wieksze tylne 26cm a mniejsze przednie 18cm,
gondola ma szerokość 43cm a długość 83cm a kolor faktycznie jsna zielen ale dosc widoczna nie jakas wyblakla.Jak macie jeszcze jakies pytania to chetnie odp.:tak:
nika0001pm7.jpg

Załączniki

• Nika000_1.jpg
    Nika000_1.jpg
    131,1 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Bo za dużo owoców jesz:laugh2::laugh2::laugh2:

Minisia kurde rewelacyjnie wszytko podałaś czyli identyko wymiary jak Treeco:-p tylko ze ten mój ma taka spacerówe jak ja chce. I taki sam kolorek bede kupować czyli jasna zieleń.
ps ale ci zazdroszcze ze juz masz:tak:

Ja tez bym juz kupiła ale zrobie to po przemeblowaniu bo szkoda aby sie kurzył. Czyli tak w sierpniu

Sylwcia śliczny wózeczek. A ten koszyk wilkinowy to tez waszego dzidziusia????? Mi sie takie cos tez marzy albo coś podobnego . Tylko mamy tyle wydatków ze dam sobie spokój

Ostatnia edycja:
Do góry