reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

reklama
madziunia TAKO to bardzo dobre jakościowo wózki
przy zawieszeniu na paskach prowadzą się idealnie leciutko i są miekkie
o ile waga i wielkość nie przeszkadzają na początku (póki dziecko malutkie) o tyle później jest z tym troszke problem

X-LANDERY są SUPER! a błękit rewelacja akurat dzisiaj pani sobie z noworodkiem spacerowała włośnie takim wózeczkiem koło mnie! wydaje mi się, że z brudzeniem nie będzie problemów

FRIKON testowałam kilka dni temu w sklepie i opinie mam jak o TAKO
solidny, wygodny, funkcjonalny ale ciężki i duży

jak macie do wyboru między kołami piankowymi (czy jakimiś tam innymi) a pompowanymi to radzę wybrać pompowane! zwiększają amortyzacje i konfort jazdy

Fakt, że Firkon do najlżejszych wózków nie należy. Rama waży 9 kg, gondola 6, a spacerówka chyba 4, ale w sumie to ja go nigdzie wnosić nie będę. Mieszkam w domku jednorodzinnym i do pokonania mam dokładnie 2 schodki. Gondola jest całkowicie wyjmowana i wózek składa się bez niej - także myślę, że nie powinno być większego problemu.

Tako oglądałam i myślę, że to wózki solidne. Crossa 6 widziałam tylko na necie więc nie mogę się wypowiedzieć.
Jeżeli chodzi o Xlandery to moje dwie koleżanki, które je mają straznie narzekają, że awarie i coś nie tak ze spaceróką, ale muszę się dopytać (po ich wypowiedziach skreśliłam Xlandera z listy)

a ja wczoraj zaklepałam w sklepir x landera x1 w sklepie z odbiorem w paźzierniku, zalapaliśmy sie na promocje z parasolka gratis i ja chcialam ten kolor spacerówki niebieski ale ten z tamtego roku

Kołyska fajna sprawa.

A co do baldachimu, to słyszałam, że kurzu dużo zbiera.
A karuzela jet kolorowa i dziecku będzie przyjemniej i nie zasłania widoku.

Ja już wiem że u mnie baldachim się nie sprawdzi przez dwa biegające często koty (i niestety sierść której nie da się uniknąć) a karuzela super sprawa, zwłaszcza tą na pilota chwalą mamy z dziećmi na innych wątkach, ponoć ułatwia zasypianie bez oglądania rodziców

reklama
Do góry