Zgadzam się Czarna, że jedną prowadzi się ciężko, bo mam teraz spacerówkę i czasem jest kłopot. Mój mąż wolałby, żeby rączki się wysuwały, chociaż akurat tu nie jest tak źle. Wczoraj obejrzałam w sklepie inny model coneco astral. Tu montuje się spacerówkę w obie strony i mimo, że to ten niechlubny kubełek, to akurat w tym wózku nie jest to ciasne, plastikowe siedzonko tylko takie standardowe jak w spacerówce. Gondola też fajna. W sam raz na zimowe spacery, bo taka całkiem obszerna i z regulowanym oparciem.
reklama
ppatqa
Październikowe mamy'08
fajne te wózki, ja tez bym się jeszcze zastanawiała, ale M podjął decyzje będzie taki X-Lander - joy of exploring kolor niebieski
blond_20
Czarownica
widzialam go na allegro i tez bardzo mi sie podoba
sliczny ten niebieski...tylko czy sie nie bedzie za bardzo brudzil jesienia?
magdziunia
Październikowa Mama'08
Dziewczyny a co sądzicie o tym wózku TAKO EASY RIDER
blond, my nie będziemy brali tego w kwiatki, będzie albo niebiesko-szary, albo czerwono-szary:-). Ta kwaitkowa stylistyka jest ładna, ale nie bardzo w moim stylu
Wózek będziemy kupowali w sklepie w Łodzi, a w zasadzie takiej hurtowni Bejbi na Przybyszewskiego;-)

reklama
blond_20
Czarownica
Ciril bez kwiatkow tez jest ladnie
ja sie zastanawiam nad nim albo nad Cross 6 i nie wiem dalej. pewnie mi sie jeszcze odmieni kilka razy
magdziunia ten Tako tez fajny
wiecie co, mi sie chyba juz wszystkie zaczely podobac
i jak tu cos wybrac:/
magdziunia ten Tako tez fajny
i jak tu cos wybrac:/