reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

Kaka82,

patrzylam na allegro i nic... Chyba kupie tutaj i przywioze do Polski.

Wiesz ja tez kilka takich podobnych widziałam na allegro i to nowcyh. Tylko że bez poduszki ale to chyba nie zadna tragedia??

To jest używany i trzeba by go było odmalować ale cenowo myslę, że warto:
http://www.allegro.pl/item388437824_czarny_fotel_bujany.html

To jest nawet z mojej miejscowości. Moze męza namówię, zeby mi kupiła na urodziny i przemalował na jakąś czekoladkę:)

Ostatnia edycja:
reklama
Prosze bardzo:-)juz sie chwale ;-)w rzeczywistosci kolory sa zywsze:tak:
nika060bq7.jpg

A to w wersji glebokiej:tak:
nika062ht2.jpg

ladniejszej fotki nie mam bo juz zlozny w kartonik:tak:czeka na dzidzie:-D

Minisia śliczniutki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi jak sie nie uda kupić Omegi tez moze sobie taki sprawie choć ta spacerówka:crazy: ale moze uda mi sie do niej przekonać:-p
ps czy to kolor jasna zieleń????????? Bo u mnie tylko taki wchodzi w gre bo juz mam nawet zielona posciel:laugh2::laugh2::laugh2:

Jak ogladam wózeczki to mało który jest naprawdę brzydki. Takie ładne kolorki dobierają dla dzieci:-)

Wymacałam dzisiaj Bebyactive JET . Musze powiedziec ze naprawde fajniutki:tak::tak: tylko ze babka mi powiedziała ze waga 11 a wszedzie pisza ze koło 14:baffled: i teraz nie wiem. Choc szczerze jak go podnosiłam wydawał mi sie lekki. Ewentualne ale moge miec do kolorków:-p ale to sie jeszcze zobaczy;-)

wlasnie przegladam allegro powiedzcie co myslicie o tym??????
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=390660003

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, ja się tak naprawdę zastanawiam w tym momencie nad 3 wózkami - wszystkie widziałam w hurtowni w Łodzi na Przybyszewskiego:
Mikado Ox-ford
Firkon Twist
Rider (tylko typu nie znam)
Słyszałyście coś może o nich??

Witajcie.

Od dłuższego czasu tak Was podczytuję i oglądam co za cuda wybieracie dla swoich maluszków.
Sama spodziewam się Bąbelka na początku października i też długo zastanawiałam się nad wyborem wózka. Ostatnio koleżanka sprzedawać miała prawie nie używany wózek Bebecara Racer ST - i bez dłuższego namysłu kupiliśmy go od niej.
Powiem Wam, że jesteśmy z mężem zadowoleni wyborem tylko teraz czekamy już z niecierpliwieni na październik heheheh

Pozdrawiam Was

Ciril jedynie co moge powiedziec to Mikado ogólnie jest polecana firmą ale moje dwie kumpele maja 3 kołowe i jak dla mnie bardzo wywrotny. Mozliwe ze trzeba nauczyc sie je prowadzic ale ja sybko ie zniechecam:-p
Kaka a masz coś na oku??????
Sylwcia no to pochwal sie tym nabytkiem:-p

reklama
My już chyba wybraliśmy wózek dla naszego maleństwa.Zamówimy we wrześniu bo narazie nie za bardzo mamy gdzie trzymać. :baffled: Moja koleżanka miała z tej firmy i chwaliła go sobie.A oto fotka:
wzekfm0.jpg

Do góry