reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

Kaka82,

patrzylam na allegro i nic... Chyba kupie tutaj i przywioze do Polski.

Wiesz ja tez kilka takich podobnych widziałam na allegro i to nowcyh. Tylko że bez poduszki ale to chyba nie zadna tragedia??

To jest używany i trzeba by go było odmalować ale cenowo myslę, że warto:
http://www.allegro.pl/item388437824_czarny_fotel_bujany.html

To jest nawet z mojej miejscowości. Moze męza namówię, zeby mi kupiła na urodziny i przemalował na jakąś czekoladkę:)

Ostatnia edycja:
reklama
Prosze bardzo:-)juz sie chwale ;-)w rzeczywistosci kolory sa zywsze:tak:
nika060bq7.jpg

A to w wersji glebokiej:tak:
nika062ht2.jpg

ladniejszej fotki nie mam bo juz zlozny w kartonik:tak:czeka na dzidzie:-D

Minisia śliczniutki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi jak sie nie uda kupić Omegi tez moze sobie taki sprawie choć ta spacerówka:crazy: ale moze uda mi sie do niej przekonać:-p
ps czy to kolor jasna zieleń????????? Bo u mnie tylko taki wchodzi w gre bo juz mam nawet zielona posciel:laugh2::laugh2::laugh2:

Jak ogladam wózeczki to mało który jest naprawdę brzydki. Takie ładne kolorki dobierają dla dzieci:-)

Wymacałam dzisiaj Bebyactive JET . Musze powiedziec ze naprawde fajniutki:tak::tak: tylko ze babka mi powiedziała ze waga 11 a wszedzie pisza ze koło 14:baffled: i teraz nie wiem. Choc szczerze jak go podnosiłam wydawał mi sie lekki. Ewentualne ale moge miec do kolorków:-p ale to sie jeszcze zobaczy;-)

wlasnie przegladam allegro powiedzcie co myslicie o tym??????
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=390660003

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, ja się tak naprawdę zastanawiam w tym momencie nad 3 wózkami - wszystkie widziałam w hurtowni w Łodzi na Przybyszewskiego:
Mikado Ox-ford
Firkon Twist
Rider (tylko typu nie znam)
Słyszałyście coś może o nich??

Witajcie.

Od dłuższego czasu tak Was podczytuję i oglądam co za cuda wybieracie dla swoich maluszków.
Sama spodziewam się Bąbelka na początku października i też długo zastanawiałam się nad wyborem wózka. Ostatnio koleżanka sprzedawać miała prawie nie używany wózek Bebecara Racer ST - i bez dłuższego namysłu kupiliśmy go od niej.
Powiem Wam, że jesteśmy z mężem zadowoleni wyborem tylko teraz czekamy już z niecierpliwieni na październik heheheh

Pozdrawiam Was

Ciril jedynie co moge powiedziec to Mikado ogólnie jest polecana firmą ale moje dwie kumpele maja 3 kołowe i jak dla mnie bardzo wywrotny. Mozliwe ze trzeba nauczyc sie je prowadzic ale ja sybko ie zniechecam:-p
Kaka a masz coś na oku??????
Sylwcia no to pochwal sie tym nabytkiem:-p

reklama
My już chyba wybraliśmy wózek dla naszego maleństwa.Zamówimy we wrześniu bo narazie nie za bardzo mamy gdzie trzymać. :baffled: Moja koleżanka miała z tej firmy i chwaliła go sobie.A oto fotka:
wzekfm0.jpg

Do góry