reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

X-landera my chyba wybierzemy tego z resorami, cały czas chciałam Quinny maxi cosi ale sprzedawca odradza ze względu na zły serwis, ogladałam go w sklepie x-landera i gondole wkłada się przodem lub tyłem do kierunku jazdy, ale spacerówka już tylko przodem

reklama
Hej mamusie :)
Rzadko sie udzielam na forum (bardzo zapracowana jestem :nerd:) ale codziennie tu zagladam i czytam co sie u Was dzieje.
Mam pytanie czy nie wiecie moze czy gdzies w Polsce mozna dostac taki fotel bujany, jak na zdjeciu?
Dutailier BabyGlide Sandy glider chair- Beech : mothercare
Siedze w UK i wynalazlam go w sklepie, posiedzialam i pohustalam sie i ... musze go miec! Jest rewelacyjny, bezpieczny mechanizm ktory powoduje, ze jest bardzo stabilny i nie ma szans, ze sie przewroci.
Szukalam w internecie ale nie udalo mi sie go znalezc w Polsce. Dajcie znac jakby go ktoras wypatrzyla bo troche zachodu bedzie ciagnac go z Anglii... :):baffled:
Acha, czy macie jakies opinie o wozkach Urban Detour?Podoba mi sie bardzo i zastanawiam sie nad jego kupnem.

Witajcie!Ja juz byłam napalona na atlantic espiro,ale zależy mi żeby spacerówkę można było przekręcać przodem albo tyłem do kierunku jazdy.niestety espiro nie ma tej funkcji.Za to ma ją coneco v3,ale dziś wyczytałam że ma kiepską spacerówkę.No i znowu jestem w kropce:confused:

Czarna, fajny fotel :) ale chyba pozostane przy tym nowszym ;). Dam sobie jeszcze kilka tygodni, tym bardziej, ze sie wybieram do Polski w lipcu na slub znajomych (ratunku, w co sie ubrac? :szok:) i zrobie rundke po sklepach w Trojmiescie :)

Jak nic nie znajde to pewnie wysle wielka i ciezka pake z fotelem :) :)
Mam w poniedzialek USG i dopiero po nim pewnie rzuce sie w wir przygotowan i zakupow. Wy dziewczyny jak widze juz macie niezle zapasy ubranek i rozeznanie w tych wszystkich akcesoriach :)
Mam nadzieje czesciej sie udzielac na forum i podesle kilka zdjec jak juz cos mi sie uda kupic.
papa

reklama
A tu znowu cisza:-D
Nic panienki nieoglądacie????? żadnych spostrzeżeń, rad itp????

Minisia ty juz chyba masz swój wózio. Pochwal sie nim:-p

Do góry