reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

reklama
DSCF6104.jpg
Kamila a na jaki sie zdecydowalas ?
ja dostalam wozek od znajomej, uzywala go bardzo krotko i jest jak nowy... ale co ta za firma niepamietam ... bedziemy go uzywaz poki maluch nie podrosnie a pozniej zainwestuje w fajna spacerowke, tylko jeszcze nawet pomyslu nie mam jaka????

a ja już mam dość wybierania wózka, bo na nic nie mogę się zdecydować - za ciężki, za słaby, rozklekota się, za wąski, nie da się dostać do koszyka jak jest spacerówka, niewygodny, ciasny... już mi głowa pęka od tych wszystkich opinii
a ja chcę tylko wózek 3w1 z aluminiową ramą i żeby był bezpieczny i trwały:confused:

agusiakemisia my też kupiliśmy taki tylko 3 :-) barakuje nam jeszcze gondoli bo zdecydować nie możemy czy chcemy z nowego roku czy ze starego... tylko z nowego to jeszcze nigdzie nie widzieliśmy... sama nie wiem...

Kamila - ladniusi wozio ;)
Miska- fajny kolorek widać wózek wielofunkcyjny - bardzo mi sie podoba
Abed a jaki kolorek macie? Bardzo fajne wózki , wygodne w prowadzeniu

A pózniej zamierzam zakupić quinny Zapp miałam z Kevinem , składa sie do takich roMiarow ze szok :D i łatwo sie go prowadzi ;) tylko popatrze ze innymi kolorami bo z kevinem miałam czarny

Perelandra to identyczne mamy wmagania :-D I co przegladalam te wózki na all to w tym cos nie tak, w tamtym cos innego masakra. I suma sumarum zawsze wchodziłam na aukcje tego kunerta i i wizualnie mi sie najbardziej podoba i mega lekki jest no.. Wiec chyba juz naprawde nie umiem na nic innego sie zcydowac, chociaz cholernie zaluje, ze nie mozna go pomacac i pobujac..

Ciekawe , ze na angielskim ebay wystawiaja wciaz kunerta silver ( czyli bez aluminiowej konstrukcji) , drozej jak wychodzi gold, a cieszy sie dosc sporym zainteresowaniem :confused:

Angel tego jeszcze nie oglądałam... ale wydaje mi się że w końcu pójdę do jednego z dwóch sklepów z wózkami w naszym mieście i kupię jakiś najlżejszy w odpowiednim kolorze... tyle, że to trzeba z domu wyjść :baffled:

reklama
Perelandra my gdybysmy nie dostali tego wozka od znajomych to chyba by mnie szlag trafil z wybieraniem wozka a tak mam taki i nie ma co wybrzydzac problem sam sie rozwiazal:-)Ja tak jak kamila jak maly podrosnie zainwestuje w spacerowke mam nadzieje ze z jej wyborem nie bedzie problemu:-)

Do góry