reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

Dla Emila miała mutsy
no i zobaczyny czy bedziemy odswiezac "dziadunia" czy kupimy nowy

Jak finanse pozwolą to bym chciałabym Peg Perego Plico (w uk Mamas&Papas)

bo ma raczki jak u spacerowki-parasolki (nie jedną)
i od razu mam parasolke potem, co łatwo złozyc i do bagaznika siup i na wczasy
i tutaj nie widac bo jest śpiworek ale jest tacka na jedzonko i piciu , nie pajak
a maluchy czesto i gesto wcinaja na spacerkach
no i kosz na odpowiednia wielkosć
na to patrze... w sumie tyle

Zobacz załącznik 422671

reklama
Perelandra jeżeli chodzi o tako jumper, to kupiliśmy z tej stronki
http://www.dzieciecawyspa.pl/
tako jumper gt 3 w 1 za 1175 zł i śpiworek tako w tej samej kolorystyce co wózek za 99 zł. Napisłam maila do nich i odpisali, że można zamowić śpiworek w kolorze wózka. Przesyłka gratis. Zapytaj mailem może akurat mają ten kolor co Ci się podoba albo zamówią w krótkim czasie. A faktycznie te gratisy są wliczone w tą cenę, a nie zawsze przydatne.

Halo Marusia czy to ty chciałaś kupować kunerta?? :)
Jak tak to kiedy bedziecie zamawiac?? Strasznie jestem ciekawa opinii blizszej.. No przegladam te inne wozki i nie moge sie juz przekonac..a tak bym go chciala chociaz raz pomacac hehe

Halo Marusia czy to ty chciałaś kupować kunerta?? :)
Jak tak to kiedy bedziecie zamawiac?? Strasznie jestem ciekawa opinii blizszej.. No przegladam te inne wozki i nie moge sie juz przekonac..a tak bym go chciala chociaz raz pomacac hehe

My nadal nastawieni na kunerta. Jak na razie nic innego do oka nie wpadło. Planujemy wózek kupić gdzieś pod koniec lutego. Chciałam szybciej, ale dookoła wszyscy mówią, że mamy się nie spieszyć... Dam Ci znać jak zamówimy :)

reklama
Do góry