reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

reklama
DSCF6104.jpg
Kamila a na jaki sie zdecydowalas ?
ja dostalam wozek od znajomej, uzywala go bardzo krotko i jest jak nowy... ale co ta za firma niepamietam ... bedziemy go uzywaz poki maluch nie podrosnie a pozniej zainwestuje w fajna spacerowke, tylko jeszcze nawet pomyslu nie mam jaka????

a ja już mam dość wybierania wózka, bo na nic nie mogę się zdecydować - za ciężki, za słaby, rozklekota się, za wąski, nie da się dostać do koszyka jak jest spacerówka, niewygodny, ciasny... już mi głowa pęka od tych wszystkich opinii
a ja chcę tylko wózek 3w1 z aluminiową ramą i żeby był bezpieczny i trwały:confused:

agusiakemisia my też kupiliśmy taki tylko 3 :-) barakuje nam jeszcze gondoli bo zdecydować nie możemy czy chcemy z nowego roku czy ze starego... tylko z nowego to jeszcze nigdzie nie widzieliśmy... sama nie wiem...

Kamila - ladniusi wozio ;)
Miska- fajny kolorek widać wózek wielofunkcyjny - bardzo mi sie podoba
Abed a jaki kolorek macie? Bardzo fajne wózki , wygodne w prowadzeniu

A pózniej zamierzam zakupić quinny Zapp miałam z Kevinem , składa sie do takich roMiarow ze szok :D i łatwo sie go prowadzi ;) tylko popatrze ze innymi kolorami bo z kevinem miałam czarny

Perelandra to identyczne mamy wmagania :-D I co przegladalam te wózki na all to w tym cos nie tak, w tamtym cos innego masakra. I suma sumarum zawsze wchodziłam na aukcje tego kunerta i i wizualnie mi sie najbardziej podoba i mega lekki jest no.. Wiec chyba juz naprawde nie umiem na nic innego sie zcydowac, chociaz cholernie zaluje, ze nie mozna go pomacac i pobujac..

Ciekawe , ze na angielskim ebay wystawiaja wciaz kunerta silver ( czyli bez aluminiowej konstrukcji) , drozej jak wychodzi gold, a cieszy sie dosc sporym zainteresowaniem :confused:

Angel tego jeszcze nie oglądałam... ale wydaje mi się że w końcu pójdę do jednego z dwóch sklepów z wózkami w naszym mieście i kupię jakiś najlżejszy w odpowiednim kolorze... tyle, że to trzeba z domu wyjść :baffled:

reklama
Perelandra my gdybysmy nie dostali tego wozka od znajomych to chyba by mnie szlag trafil z wybieraniem wozka a tak mam taki i nie ma co wybrzydzac problem sam sie rozwiazal:-)Ja tak jak kamila jak maly podrosnie zainwestuje w spacerowke mam nadzieje ze z jej wyborem nie bedzie problemu:-)

Do góry