reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

wczoraj w sklepie sobie nim jeździłam
rama wydaje sie być solidna no i wizualnie mi się spodobał i mężowi, ten chcemy właśnie kupić dlatego pytam, czy ktoś coś więcej mi jeszcze powie najlepiej pozytywnego :-D

reklama
quinny > speedi ja dostane od kuzynki taki wózek , troche mi sie nie widzi trójkołowy noo ale jak mamy zaoszczedzic, dostaniemy tez fotelik maxi cosi to w razie czego sie kupi inny wózek ale może będe zadowolona kto wie :)

Kadza - quinny speedy to jeden z najlepszych wózków - będziesz zadowolona - i ja zmieniłam z 4 kołowca na 3 kołowca i jestem mega zadowolona.

No widzicie ja nawet nic nie wiemo tym wózku bo go nigdzie w sklepach nie widziałam :D niewiem czy dlatego ze cenowo dużo za dużo i nawet go nie sprowadzaja czy nie schodzi bo takibadziew. Okaze sie jak przyjedzie wózio :)
A najlepsze że własnie mi kuzynka mówiła że gondola to wogóle nowiuska jeszcze w folii bo jej nie używali cały czas w foteliku do samochodu bo wygodniej , a auta na rame wózka i jazda do sklepu :)

Ostatnia edycja:
witam wszystkie przyszle mamy.mam maly dylemat, poniewaz tu gdzie mieszkam jest ogolnie przyjete zeby robic liste prezentow dla maluszka i tak sobie pomyslalam , ze na ta liste dodam spacerowke , ktora przyda mie sie co prawda duzo pozniej , ale jak dla mnie na pozniej jest niezbedna.mam juz wozek PEG PEREGO TRIO PLIKO P3 COMPACT MODULAR MYRTO prezzi vendite offerte PEG PEREGO TRIO PLIKO P3 COMPACT MODULAR MYRTO prezzo , w ktorym jest spacerowka , ale nie jest zbyt lekki, i zajmuje troche miejsca.mieszkam w miasteczku, gdzie wszedzie jest pod gore wiec raczej lekka spacerowka bylaby lepsza na spacery. myslalam o Giordani Passeggino Theos super leggero Pink/Purple - 68.50EUR : BEBISSIMO, Il tuo BabyStore di fiducia ta jest super lekka , fajnie sie sklada , siedzenie rozklada sie do konca, jedyny minus to plastikowe kola.boje sie , ze dlugo nie wytrzymaja. druga to BEBE CONFORT Passeggino Mila Power Flower | eBay , tylko ze i ta ma plastikowe kola.w mojej miejscowosci uliczki sa wybrukowane kamieniami wiec nie wiem czy taka spacerowka bedzie odpowiednia.problem w tym , ze w sklepie gdzie robie liste sa tylko z plastikowymi kolami.a co wy sadzicie?bylabym wdzieczna za rade , bo w koncu czas skompletowac ta liste.

Maxi-Cosi Elea Stroller - YouTube

dziewczyny to moj nowy wozeczek (czerwony), ktory mama nam kupila dzis dojechal iiiii jest super !!!!!!!!! latwy w obsludze mozna prowadzic jednym palcem, sklada sie do naprawde malych rozmiarow .... i jestem mega zadowolona !!!!! mam nadzieje ze w praktyce bedzie dalej sietak dobrze spisywal......:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry