reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

miska to sie ciesze, bo z opinii w necie bardzo dobre ale tylko przy tej drugiej wersji narzekano na wagę- a gold jest aluminim wiec tutaj odpada ten problem ;-)
Bylam dzis w duzym smyku i pomachalam tymi wozkami wszystkimi hehe i jeszcze bardziej sie utwierdzilam w swojej decyzji, wiec sie ciesze , ze wybor wozka za mna ;)

reklama
to ja wam pokaże jaki my będziemy mieć wózek
http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-jan...spac-gond-matrix-light-plecak-p-8739.html#J43
dostaniemy go od szwagierki, równiez kolor taki sam jak w linku wiec mam andzieje ze w brzuszku siedzi córa bo tak to bedziemy musieli kocem zakryć ten róż, co do wózka my bysmy tyle nie dali no ale oni mogą/li sobie na taki pozowlic wiec kupili, wózek jest fajny, lekko sie prowadzi miałam okazje przez wakacje próbowac bo byli z córa w PL. No i najbardziej się cieszę z tego że ominą nas koszty zakupu wózka, chciaż jakbyśmy mieli kupować to juz na allegro za 650zł z przesyłką można kupic fajny wózek, taki co kiedyś w "zakupach dla mamy i dzidzi" podawała użytkowniczka "Nulini".

Ostatnia edycja:
Strasznie mi się z tego Kunert podoba ten kolor wine, zwłaszcza w wersji +cream. Cudny:-). Chyba najbardziej bym właśnie taki fioletowy wózek chciała.

Lastpetunia - jak kolor taki jak w linku, to różu tam prawie nie ma, w środku przecież tylko, jak dziecko wsadzisz, to nawet widać nie będzie. Moim zdaniem jak najbardziej się dla chłopca nadaje:tak:.

Angel bardzo fajny ten Kunert może i ja zacznę mu się baczniej przyglądać
Póki co wczoraj na zakupach przyglądałam się wózkom Tako Jumper X czy jakoś tak też fajne mi się wydały i będę je obserwować
Oprócz tego jeszcze Jedo wózki są fajne
No ale dopiero po Nowym Roku coś na poważniej będę myślała, a wózek kupuje Nam brat mojego lubego więc chociaż ten wydatek z głowy

Tricia dzięki, mój M to samo mówi że tego różu prawie nie będzie widać ale ja jakoś nie jestem tak do konca przekonana no ale jak dają za darmo to ja też taka wybredna nie będę :p najwyżej tak jak napisałam jak mi bedzie aż tak bardzo przeszkadzac ten róż oczywiscie jak bedzie chłopiec to pod ciałko sie da kocyk i też bedzie :)

reklama
Trica tez mi sie baardzo podoba to winko ;-) Na chwile obecna nawet w przyblizeniu nie mam pojecia jaki kolor bym wybrala, bo sa niektore fantastyczne ;-)

Atomowko szkoda, ze czeka nas zakup wszystkie naraz, to by sie cos powiedzialo juz majac go w reku ;-)

Do góry