reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

reklama
oj dziewczyny jak ja Wam zazdroszcze tego wybierania wozkow....fajnie macie, ale ceny niektorych to mnie zabijaja i w sumie bogu dzieki, ze nie musze kupic, bo mam po coreczce, kolorystyka ok, bo zielono- czarny, to dla chlopaka moze byc, choc wiadomo chcialoby sie nowy, ładny dla nowego dzidziusia, ale nic z tego, bedzie musial poczekac na spacerowke.

a trojkołowca nigdy w zyciu, jezdzilam takim troche kiedy opiekowalam sie chlopcem w Belgii, ale to byla masakra, kiedys bym dzieciaka zgubila na ruchomych schodach:szok:

A ja przeglądam i przegladam i wciaz wracam do aukcji Kunerta gold jednak ;-)
No trudno niech i nawet rok posłuży za taka kasę ;-)
A lekki, wizualnie w 100% mi sie podoba, funkcjonalnie rewelacja, swietnie sie sklada..
Jestem wrecz juz pewna, ze postawie na niego ;-)

Angel super wóżeczek,ja mam też kunert ale tańszą wersję,ale zadowolona z niego byłam
mój ma kolor czerwony w kwiatki i w takim będzie maluch jeżdził trudno farbować nie będe:-D

reklama
Do góry